Coaching door de BeBright Academy – korte begeleiding met maximale impact

De BeBright Academy biedt kortdurende individuele begeleiding met maximaal effect. In 3 sessies werkt u samen met een ervaren coach, Ina Smittenberg, aan uw vraag. Uw vraag is werkgerelateerd, maar kan divers zijn, bijvoorbeeld op het gebied van persoonlijke effectiviteit, leiderschap of leiding geven aan verandering.

Voor wie?

U bent een professional in een organisatie binnen, of gerelateerd aan, het Sociaal Domein. U werkt voor een brancheorganisatie, zorgaanbieder, afdeling in een ziekenhuis, woningcorporatie, zorgorganisatie voor jeugd, volwassenen, of gezinnen.

Uw rol in de organisatie is aan verandering onderhevig, of u wilt zélf in beweging komen. U wilt u bezinnen op uw persoonlijke effectiviteit, kwaliteiten of leiderschap en zoekt daarvoor géén therapie, of training. U heeft behoefte aan een spiegel, nieuw licht op uw functioneren of feedback op uw beïnvloedend vermogen.

Uw resultaat

  1. Uw vraag is verhelderd en u heeft nieuwe inzichten in uzelf en uw ontwikkeling
  2. U komt uit de 3e sessie met 'gereedschap op maat' om verder aan de slag te gaan met uw vraag, dan wel met een concreet actieplan voor de nabije toekomst
  3. U beschikt over nieuwe inzichten en 'tools' die het u gemakkelijker maken de komende tijd met veranderingen of onverwachtheden om te gaan

Download brochure

Vul uw naam en e-mailadres in om de brochure te downloaden. Vink de checkbox aan om via de nieuwsbrief op de hoogte gehouden te worden over de BeBebright Academy.

Blijf op de hoogte

[recaptcha]

Contactpersoon

Ina Smittenberg

ina.smittenberg@bebright.eu