BeLight – accelerating leadership

Grensverleggers noemen wij individuen die de moed hebben de grenzen van zichzelf, het team en de organisatie te willen verkennen en te willen ontwikkelen. Met een gepassioneerd team van ervaren, nieuwsgierige en gedreven mensen helpen wij organisaties bij de ontwikkeling van leiders en medewerkers.

Cross borders, lead the future, BeLight!

BeLight is een advies-en trainingsbureau gespecialiseerd in transformatie. Wij adviseren organisaties, regisseren change programma’s, wij begeleiden en trainen grensverleggers.

BeLight richt zich op de ontwikkeling en groei van individuen, als persoon, in een team, in een organisatie of over organisatiegrenzen heen. Hierbij creëren wij ecosystemen om samen een succesvolle transformatie in de zorg te bewerkstelligen. Zo houden wij de zorg betaalbaar, dienstbaar en een fijne plek om in te werken. Wij werken vanuit een (wetenschappelijke) basis, om samen te werken aan menselijk kapitaal dat klaar is voor de toekomst.

Wat doen wij?

  • Change programma’s in de zorg
  • (Klinisch) leiderschap programma’s
  • Talentontwikkeling
  • Coaching
  • Inspiratie talks

Wie zijn wij?

Niek van den Adel

Managing partner – BeLight

Niek brengt zijn oude bestaan als gastvrije dienstverlener de zorg in. Hij spreekt dagelijks nationaal en internationaal over de zachte kant van de zorg. Hij weet immers de kant als professional maar nu ook als patiënt met een lach en een traan te benoemen. Hij adviseert organisaties met betrekking tot cultuurvraagstukken, houding en gedrag en benoemt het onbenoembare.

Met een track record van de UMC’s, de periferie, PG, GGZ en huisartsen zet hij zijn stempel op een zorgsector de steeds verder weg lijkt te staan van zijn droom. Een droom waarin positieve gezondheid diep genesteld is tussen de oren van bestuurders en medewerkers.

Samen met BeBright buigt hij zich over vraagstukken die ervoor gaan zorgen dat wij niet alleen de beste gezondheidszorg blijven behouden maar ook een aardige gezondheidszorg ontwikkelen. Waarin het niet de innovatie is die leidend is, maar het innovatievermogen van mensen altijd bovenaan zal blijven staan.

Neem contact op met Niek
+31 (0)6 249 342 38

Annemarieke Driessen

Managing partner – BeLight

Haar ondernemende hospitality én haar mens & patiënt ervaring als trainer/coach, draagt zij met zich mee. Deze expertise in combinatie met haar innemende persoonlijkheid raakt en zet vele mensen in beweging.

Annemarieke heeft de Hogere Hotelschool Den Haag doorlopen en Phoenix opleidingen gevolgd. Na haar opleiding is zij een eigen horeca onderneming gestart, vervolgens is zij aan de slag gegaan als consultant in advies en training op het gebied van leiderschap-, talent- en organisatieontwikkeling.

Dit in combinatie met haar ervaring als ondernemer, trainer en haar echtheid in contact, maakt dat zij je ziet. Niets mooiers dan er zijn om mensen en organisaties ‘’vrij’’ te leren leven en verbinden met zichzelf en vanuit hier impact te creëren. Met veel enthousiasme en energie gaat zij voor goud.

Neem contact op met Annemarieke
+31 (0)6  454 800 21