Regio_community-bebright

Lees ook meer over:

 

Regioscan & community

Wij zijn ervan overtuigd dat veel sociaaleconomische uitdagingen aan te pakken zijn als we samenwerken. Samenwerking tussen overheid, ondernemers, kennisinstellingen en ondernemende burgers. Succesvol en duurzaam de handen ineenslaan gebeurt echter niet vanzelf. Onze ervaring is dat gedeeld inzicht in kansen en uitdagingen én ruimte voor individuele belangen een vruchtbare voedingsbodem biedt voor een florerende community.

Onze aanpak
De regioscan geeft een helder en objectief beeld van landelijke, regionale en lokale trends en ontwikkelingen. De scan geeft inzicht in kansen en uitdagingen voor de regio. In dialoog met belanghebbenden verdiepen we de thema’s:

  • Economie, arbeidsmarkt en onderwijs
  • Wonen en leefbaarheid
  • Zorg en welzijn
  • Duurzaamheid en milieu 

The bright way

Wij richten ons op de ontwikkeling en groei van grensverleggers: individuen, als persoon, in een team, in een organisatie of over organisatiegrenzen heen. Zo creëren wij ecosystemen om samen succesvolle transformatie en maatschappelijke doorbraken te bewerkstelligen.

aan de slag?

Neem contact op! 

Ellis Boerkamp

Ellis Boerkamp

+31(0)6 53 59 35 39
ellis.boerkamp@bebright.eu

Uitgelicht in regioscan & community

Vijf succesfactoren voor her-verbinden regionaal voedselsysteem

Vijf succesfactoren voor her-verbinden regionaal voedselsysteem

Regionale Voedselsystemen kunnen positief bijdragen aan alle vraagstukken die spelen rondom voedsel. Denk daarbij aan vraagstukken rondom voedselzekerheid, veiligheid, betaalbaarheid, en impact van huidige productiemethoden op gezondheid, milieu en landschap. BeBright...