Arjo Mans

“Mans”

Visualiseren – voetbal – Data – Zaltbommel – innovatie – online – Google én Apple – marketing –communicatie – wielrennen – gadgets – pragmatisch

Met de komst van Arjo in april 2015, breiden we het BeBright team uit met een creatieve en visuele denker die wij al kennen uit de samenwerking met Bureauvijftig.

Arjo heeft met zijn in 2012 afgeronde opleiding Advanced Business Creation en passie voor design een creatieve achtergrond. Deze creativiteit zet hij graag in bij het werken met trends & ontwikkelingen, concepten, innovaties en business cases. Hierbij weet hij zijn output kracht bij te zetten door data, processen, ideeën en vraagstukken te visualiseren.

Voor Bureauvijftig verdiepte Arjo zich in de ouderenmarketing en leerde hij de zorgsector kennen vanuit het klantperspectief. Voor het marketingadviesbureau deed hij als projectmanager (klant)inzichten op uit onderzoek en marktontwikkelingen om deze vervolgens te vertalen naar strategieën, concepten en campagnes.

Binnen BeBright zet Arjo zijn vaardigheden in om vraagstukken op creatieve wijze te verhelderen. Met een data-gedreven aanpak helpt hij organisaties om strategische keuzes cijfermatig te onderbouwen en het gesprek binnen de organisatie te verbeteren. Als ‘computerwonder’ zorgt hij er daarnaast voor dat ook alle digitale uitkomsten optimaal werken.

‘Bright’, vitaal en scherp blijven doet Arjo door fanatiek te voetballen en regelmatig op de wielrenfiets te stappen. Ook houdt hij met grote belanstelling de nieuwste (online) trends en innovaties in de gaten!

Arjo_website_kleur

Contact: +31(0)653648329

E-mail: arjo.mans@bebright.eu