BeBright Academy

bebright-academy

BeBright helpt organisaties te groeien. De groei van medewerkers en het leiderschap binnen de organisaties is hierbij essentieel. Daarom hebben wij onze kennis en ervaring gebundeld in masterclasses, trainingen, coaching en opleidingen om zo naast advisering ook innovatie, groei en verandering binnen organisaties te faciliteren.

Wij willen niet opleiden in de klassieke zin omdat kennis en inzicht alleen niet garandeert dat het resulteert in de aantoonbare verandering en de innovatie van de organisatie. Alleen door theorie en praktijk te verbinden kunnen we nieuwe inzichten vertalen naar de eigen organisatie en concrete verandering. Onze inspirerende docenten verrassen u naast onze state of the art visie op uw sector met verfrissende werkvormen, gedegen en praktijkgerichte kennis en ervaringen.

Met de BeBright Academy bieden wij masterclasses aan binnen vier onderwerpen:

Samen met u maken we iedere opleiding en masterclass passend voor uw organisatie en doelstellingen.

Het aanbod van de BeBright Academy wordt regelmatig aangevuld. Wilt u op de hoogte blijven van het aanbod? Meld u dan hiernaast aan voor de BeBright nieuwsbrief.

Contact opnemen

Medewerkers-thumb_PhilipIdenburg_190x135

Philip J. Idenburg

+31(0)6 53 44 21 94
philip.idenburg@bebright.eu

 

Direct naar

Neem contact op

Stel een vraag

Algemene voorwaarden

Klachtenformulier

BeBright Academy nieuwsbrief


 

Opleidingen bij BeBright zijn vrijgesteld van BTW middels CRKBO registratie

BeBright is ingeschreven in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). De opname in het register vond plaats na een audit door de onafhankelijke organisatie CPION. Door deze registratie zijn onze trainingen, masterclasses en congressen vrijgesteld van BTW.

Wat betekent inschrijving in het CRKBO register?
In het Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs (CRKBO) kunnen instellingen zich inschrijven die voldoen aan de kwaliteitscode van opleidingsinstituten. Opname in dit register is gekoppeld aan een kwalitatieve audit van de instelling.