Masterclass Innovatie Management in het Sociaal Domein

De Masterclass Innovatie Management gaat van start! Deze Masterclass laat je kennis maken met de verschillende facetten van product en dienst-innovatie. De masterclass is gericht op iedereen die innovaties opzet en implementeert in de (publieke) zorg en het sociaal domein. We denken aan projectleiders, managers en directeuren. U bent werkzaam bij een gemeente, een zorginstelling, GGD of een zorgverzekeraar. Vanwege de ontwikkelingen in het sociaal domein en de noodzaak om te innoveren over de grenzen van organisaties heen, gaan we in de masterclass in op de thema’s die in dit domein spelen. Naast uw eigen innovatie uitdagingen geven we voorbeelden van innovaties uit binnen en buitenland die aansluiten op uw situatie. In de masterclass wordt gebruik gemaakt design thinking principes en bewezen instrumenten.

Introductie

Deze Masterclass onderscheidt zich door een persoonlijke intake vooraf, waardoor het programma van de 2-daagse optimaal aan kan sluiten op de vraagstukken waarmee u als deelnemer concreet te maken hebt in uw werkomgeving. Na de 2-daagse ontvangt u tot 2 uur aaneengesloten coaching waarbij wij naar u komen, of wanneer u liever in een andere omgeving bent, wij u graag ontvangen bij BeBright in Utrecht

De 2-daagse training kent 9 blokken, waarin u stap voor stap kennismaakt en/of verdere verdieping realiseert op uw kennis en expertise over product en dienst-innovatie. Wij bieden u kennis, inzichten, tools en toepassingen die u in uw dagelijkse werkzaamheden kunt toepassen.  Zij helpen u uw innovatie uitdaging verder te brengen en te concretiseren!

De 2-daagse Masterclass vindt plaats in een inspirerende omgeving. Houdt u rekening met tenminste 1 overnachting. Aanvullende informatie omtrent het arrangement volgt nog. Het arrangement is niet inbegrepen in de prijs van de training

De prijs van de training bedraagt EUR 1.950. Hiervoor ontvangt u een persoonlijke intake, 2-daagse training en 2 uur persoonlijke coaching na de training. Indien u zich voor 1 juli inschrijft ontvangt u de early bird korting van 10% op de kosten van de training.

Het minimale aantal deelnemers bedraagt 8 personen. Indien dit aantal onverhoopt niet bereikt wordt een maand voorafgaand aan de training, dan houdt BeBright het recht voor de training niet door te laten gaan of uit te stellen tot het minimale aantal deelnemers bereikt wordt. Wanneer de training onverhoopt niet doorgaat, dan ontvangt u het volledige bedrag voor de training terug.

Contactpersoon

Daniel Mogendorff

daniel.mogendorff@bebright.eu

 


Download brochure

Vul uw naam en e-mailadres in om de brochure te downloaden. Vink de checkbox aan om via de nieuwsbrief op de hoogte gehouden te worden over de BeBebright Academy.

Blijf op de hoogte

[recaptcha]

[/one_half_last]