Vitale Teams – teamontwikkeling voor organisaties in verandering

In de workshop Vitale Teams werken we in vier dagdelen naar een constructief samenhangend team. De BeBright Academy verstaat de kunst om individuen en het team af te stemmen op (de strategie van) de organisatie waarvan zij deel uitmaken. Abstracte uitgangspunten worden  vertaald in concreet gedrag op de werkvloer (in het team), met behoud van eigen kracht.

Voor wie?

U bent een organisatie in verandering, binnen het Sociaal Domein. Een branche-organisatie, zorgaanbieder, afdeling in een ziekenhuis, woningcorporatie, zorgorganisatie voor jeugd, volwassenen, of gezinnen.

Uw organisatie is in verandering / transitie. De verhoudingen met de (taak in de) buitenwereld wijzigen, en dus ook de verhoudingen in de interne organisatie. U wilt uw aanpassingen in strategie en koers consequent vertalen in de interne samenwerking en de bijdrage van uw medewerkers.

Uw resultaat

  1. Uw team weet wat haar te doen staat, in termen van functionaliteiten en werkplannen;
  2. De medewerkers in het team voelen zich (h)erkend en verbonden;
  3. Uw team werkt 'in lijn' met de opdracht en koers van de organisatie;
  4. Uw team kan autonoom en veerkrachtig reageren op veranderingen.

Download brochure

Vul uw naam en e-mailadres in om de brochure te downloaden. Vink de checkbox aan om middels een nieuwsbrief op de hoogte gehouden te worden over de BeBebright Academy.

Blijf op de hoogte

[recaptcha]

Contactpersoon

Ina Smittenberg

ina.smittenberg@bebright.eu