Charlotte Rekko Msc is per 1 maart gestart als senior consultant bij het Utrechtse strategie- en innovatie-bureau BeBright. Zij gaat zich binnen BeBright bezighouden met strategisch advies en transformatie van de zorg.

Voordat Charlotte Rekko bij BeBright begon, heeft zij ruimschoots haar sporen als projectmanager en adviseur in de zorgsector verdiend. Nu maakt zij de overstap van Vilans naar BeBright.

BeBright

BeBright is een strategie- en innovatiebureau dat haar opdrachtgevers in de zorg en het sociaal domein ondersteunt met visie- & strategie-vorming en innovatie implementatie. Charlotte Rekko zal zich bij het bureau gaan bezighouden met de begeleiding van de transformatie van de langdurige zorg en chronische-zorgprocessen die regionale samenwerking vraagt tussen o.a. VVT-instellingen, ziekenhuizen, 1e lijn en gemeenten.

Charlotte over haar nieuwe uitdaging: “Mijn ambitie is om eraan bij te dragen dat het over 10-20 jaar voor alle Nederlanders nog net zo vanzelfsprekend is om goede, betaalbare, zorg te krijgen als dat nu is. Met de vergrijzing, de ontgroening en de stijgende kosten vraagt dat om grote transformaties, die verder gaan dan de zorg alleen. De drive, de kwaliteiten, de onafhankelijk en het netwerk van het BeBright team waar ik vanaf nu deel uit maak, geven mij het vertrouwen dat dit de plek is van waaruit die ambitie te verwezenlijken is. Daarmee zeg ik niet dat wij de waarheid in pacht hebben. Wel dat we samen met iedereen die daar klaar voor is, in co-creatie nieuwe perspectieven ontdekken, hobbels nemen om zo – uiteindelijk – dat potentieel van goede en betaalbare zorg in 2030 en zelf 2040 kunnen ervaren!”

Philip J. Idenburg, managing partner van BeBright, is blij met de komst van Charlotte Rekko naar BeBright. “Charlotte is een geweldige aanwinst voor BeBright, omdat ze niet alleen zeer gedegen kennis van en ervaring in de ouderenzorg meebrengt, maar ook de verander management- en leiderschaps-skills meebrengt die essentieel zijn in de begeleiding van zorginnovatie”, aldus Idenburg.