BeLight_Bebright

Coaching & persoonlijke effectiviteit

De BeBright Academy biedt kortdurende individuele begeleiding met maximaal effect. In drie sessies werkt u samen met een ervaren coach aan uw vraag. Uw vraag is werkgerelateerd, maar kan divers zijn, bijvoorbeeld op het gebied van persoonlijke effectiviteit, leiderschap of leidinggeven aan verandering.

 Coaching door BeBright Academy –

korte begeleiding met maximale impact!

Voor wie?
U bent een professional in een organisatie binnen, of gerelateerd aan het sociaal domein. U werkt voor een brancheorganisatie, zorgaanbieder, afdeling in een ziekenhuis, woningcorporatie, zorgorganisatie voor jeugd, volwassenen of gezinnen.

Uw rol in de organisatie is aan verandering onderhevig of u wilt zélf in beweging komen. U wilt u bezinnen op uw persoonlijke effectiviteit, kwaliteiten of leiderschap en zoekt daarvoor géén therapie of training. U heeft behoefte aan een spiegel, nieuw licht op uw functioneren of feedback op uw beïnvloedend vermogen.

Uw resultaat

  1. Uw vraag is verhelderd en u heeft nieuwe inzichten in uzelf en uw ontwikkeling
  2. U komt uit de derde sessie met ‘gereedschap op maat’ om verder aan de slag te gaan met uw vraag, dan wel met een concreet actieplan voor de nabije toekomst
  3. U beschikt over nieuwe inzichten en ‘tools’ die het u gemakkelijker maken de komende tijd met veranderingen of onverwachtheden om te gaan

Meer weten?

Neem contact op! 

Philip J. Idenburg BeBright

Philip J. Idenburg

+31(0)6 53442194
philip.idenburg@bebright.eu