scenarios herstarten zorg

Heropstarten reguliere zorg

Met hun complementaire kennis en expertise maken Amsterdam Data Collective en BeBright ziekenhuizen weerbaar tegen de impact van de coronacrisis

De uitbraak van COVID-19 heeft veel impact op de voortgang van de reguliere zorg. Om de schaarse capaciteit te verdelen hebben ziekenhuizen bijna de helft van de geplande niet acute operaties afgezegd om zo besmetting te voorkomen en genoeg personeel, bedden en materiaal beschikbaar te hebben voor coronapatiënten.

Maar wat zijn de (financiële) gevolgen en risico’s van het uitstellen van deze zorg? En hoe krijgen we de reguliere zorg zo snel mogelijk weer op niveau met de beschikbare capaciteit? Het is noodzakelijk om een plan te ontwikkelen voor prioriteitsstelling van zorg en het daarmee slim inrichten van de toekomstige beschikbare capaciteit. 

Scenario’s als basis voor het heropstarten van de reguliere zorg

BeBright en Amsterdam Data Collective (ADC) ondersteunen hierbij met het modelmatig heropstarten van reguliere zorg. Omdat dit alles afhankelijk is van hoelang de coronacrisis aanhoudt, zullen wij hierbij in gesprek gaan over (en gebruik maken van) verschillende mogelijke scenario’s als context.

Onze aanpak

BeBright en Amsterdam Data Collective (ADC) helpen opdrachtgevers in drie stappen bij het heropstarten van reguliere zorg

 

Herstarten reguliere zorg
impact herstarten zorg
scenarios herstarten zorg

The Bright Way

Met BeBright Analytics helpen wij opdrachtgevers bij data-gedreven besluitvorming en besturing. Slimme analyses van interne en externe data combineren wij met kennis van de organisatie en markt. Zo maken wij samen de gewenste toekomstvisie en -strategie tot realiteit. Wij helpen bij het doorrekenen van businessmodellen en scenario’s. Het duiden en monitoren van resultaten en effecten helpt onze opdrachtgevers om voortgang op strategische doelen te bewaken en waar nodig tijdig bij te sturen.

MEER WETEN?

Neem contact op! 

Philip J. Idenburg

Philip J. Idenburg

+31(0)6 53 44 21 94
philip.idenburg@bebright.eu