+31(0)30 88 879 27 office@bebright.eu

Draagt jouw innovatie bij aan het hergebruiken van spullen of het recyclen van materiaal? Levert jouw innovatie een slimme bijdrage aan de omslag van bezit naar gebruik? Zet jij je in om een duurzaam leven toegankelijk en betaalbaar te maken? Of draag jij op een andere manier bij aan ‘Slim delen en hergebruiken’ en wil je voor meer mensen het verschil maken? Dan is het ImpactPlus Groeiprogramma iets voor jou!

Wat is ImpactPlus?
ImpactPlus ondersteunt sociaal ondernemers met de professionalisering van hun onderneming en daarmee het vergroten van hun maatschappelijke impact. In het ImpactPlus Groeiprogramma gaan zij aan de slag met groeidilemma’s die ondernemers tegenkomen als ze willen opschalen, bijvoorbeeld rondom leiderschap, sales en groeistrategieën. Het Groeiprogramma is een initiatief van Achmea en de Achmea Foundation.

impactplus

Een veelbelovende en relevante editie
Ieder jaar staat een ander thema centraal bij ImpactPlus. Dit jaar is het thema ‘Slim delen en hergebruiken’. Relevanter dan ooit, gezien de uitdagingen rondom klimaatverandering en de toenemende tweedeling in de maatschappij. Deelnemers maken met hun product of dienst dan ook het verschil in het creëren van een duurzame samenleving die toegankelijk is voor iedereen.

Meld je aan! Meer weten? Of direct aanmelden? Check onze website of neem contact met ons op. Ondernemers hebben tot en met 27 februari a.s. de mogelijkheid om zich aan te melden.
BeBright is samenwerkingspartner van het ImpactPlus groeiprogramma

Interessant artikel? Meld je dan hier aan en ontvang elke 2 maanden de BeBright nieuwsbrief.

Meer weten?

Neem vrijblijvend contact op! 

Philip J. Idenburg BeBright

Bo Fokkes

+31(0)6 1270963
bo.fokkes@bebright.eu

Philip J. Idenburg BeBright

Saskia Dusseljee

+31(0)6 21954430
saskia.dusseljee@bebright.eu