BeLight_Bebright

Individuele en teamassessments

De veranderkracht van uw organisatie begint bij de effectiviteit van de mensen en de teams. Daarbij is inzicht in uw eigen gedrag of voorkeursstijl en die van het team waarin u werkt een belangrijke drijver voor succes en ontwikkeling. Een effectief individu of team reflecteert daarom met enige regelmaat op zichzelf en zijn omgeving. Een assessment tool kan helpen om in gesprek te gaan over uzelf of uw team.

 Samenwerken aan persoonlijke en teameffectiviteit 

Wij bieden verschillende assessment methoden aan die kunnen ondersteunen bij persoonlijke en professionele ontwikkeling van het individu of van teams. Uiteraard is een losstaand assessment niet voldoende. Samen met u ontwikkelen wij een passend begeleidingsprogramma waarbinnen de resultaten van het assessment door ervaren en geaccrediteerde trainers besproken worden met het individu of de teams. Vervolgens gaan wij met u of uw team aan de slag om de effectiviteit en veranderkracht van uw team te versterken.

De assessment tools die wij gebruiken zijn Management Drives, MBTI (Myers-Briggs Type Indicator®) en ACT Cube en AEM Cube (Human Insights). Deze wetenschappelijk onderbouwde tools geven, respectievelijk, inzicht in drijfveren, gedrag, de prestatie en dynamiek van uw team of de wijze waarop een individu bijdraagt aan de groei van een organisatie.

Voor wie?
Voor ieder individu of team dat zijn/haar effectiviteit en/of veranderkracht wil versterken.

Uw resultaat?

  1. U heeft inzicht in uw eigen gedrag en drijfveren en weet nu beter hoe u op basis hiervan effectief kan zijn binnen uw organisatie.
  2. U heeft inzicht in de individuele posities in een team of de posities tussen teams waardoor u beter inzicht heeft in de bijdragen van individuen en teams binnen uw organisatie.
  3. U heeft inzicht in u zelf of uw team en heeft daarmee een aanleiding om in gesprek te gaan over uw eigen veranderkracht of die van uw organisatie.

Meer weten?

Neem contact op! 

ellis-bebright

Ellis Boerkamp

+31(0)6 53593539
ellis.boerkamp@bebright.eu