Per 1 oktober versterkt Jeroen Geelhoed als senior manager het team van BeBright. Jeroen heeft in verschillende rollen jarenlange ervaring met zorginnovatie. Na bijna 10 jaar als hoofd risicodetectie en innovatie bij de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd (IGJ), heeft hij zich de laatste jaren toegespitst op kwaliteitssturing. De rol van een adequate informatievoorziening is daarbij essentieel, dit geldt voor zorginstellingen, maar zeker ook voor samenwerking in de keten. Jeroen kent de beleidsontwikkelingskant en het toezicht maar heeft ook zorginstellingen ondersteund bij de implementatie hiervan.

Binnen strategie- en innovatiebureau BeBright gaat Jeroen zich bezighouden met zorgvernieuwing en transformatie in met name de acute zorg en langdurige zorg. Jeroen over zijn nieuwe functie:

“ik kijk er naar uit om door samen te werken prestaties te realiseren die niemand afzonderlijk had kunnen behalen en die vervolgens ook nog eens een beweging op gang brengt die de kwaliteit van de zorg daadwerkelijk verbetert”.

Managing Partner Philip Idenburg is blij met de versterking van het BeBright team:

“Jeroen brengt niet alleen ontzettend veel kennis en ervaring mee maar heeft laten zien het verschil te kunnen maken bij zorgvernieuwing en kwaliteitssturing in de praktijk!”