Vanaf september 2020 zal Lea Bouwmeester als adviseur en aanjager van zorgvernieuwing het BeBright team versterken. De afgelopen 15 jaar werkte Lea als directeur, voorzitter en toezichthouder in de verschillende onderdelen die onze zorgsector rijk is. Als Tweede Kamerlid was zij 10 jaar lang expert op zorgstelsel-brede onderwerpen.

BeBright is een strategie- en innovatiebureau dat haar opdrachtgevers in de zorg en het sociaal domein ondersteunt met visie- & strategie-vorming en innovatie implementatie. Binnen BeBright gaat Lea Bouwmeester zich bezighouden met innovatie, transformatievraagstukken en het creëren van strategische samenwerkingen. Lea: “Ik kijk ernaar uit om samen met de kennis, expertise en drive van BeBright-collega’s een waardevolle bijdrage te leveren aan de transformatie van de zorg. Het gaat mij hierbij enerzijds om investeren in gezondheid en vitaliteit van de samenleving en anderzijds om het vormgeven van passende zorg die door inzet van digitale middelen de rol van de patiënt in zijn omgeving kan vergroten.”

Philip Idenburg over de komst van Lea: “Ik ben ontzettend blij dat Lea ons team komt versterken! Want naast haar relevante kennis op het gebied van eHealth en digitalisering heeft zij laten zien met haar aanstekelijke passie voor innovatie, in de praktijk versnelling te kunnen brengen in zorgvernieuwing en samenwerking.”