Nieuwe medewerkers verzorging en welzijn

Aandacht voor kwaliteit van leven van cliënten én zorgmedewerkers in tijden van COVID-19​

Met onze hands-on aanpak en jarenlange ervaring met projectmanagement helpen wij zorgorganisaties bij het versneld aannemen en inzetten van nieuwe medewerkers 

In veel zorgorganisaties versobert als gevolg van COVID-19 de zorg doordat medewerkers uitvallen en familie niet of heel beperkt welkom is. Tegelijkertijd zitten er nu veel mensen gedwongen thuis die graag willen werken, bijvoorbeeld horeca en MKB medewerkers. Dienstverlenende mensen die van aanpakken weten. In sommige regio’s wordt al actief geworven voor nieuwe medewerkers en ook worden er al verkorte opleidingen opgezet. Maar dat is nog niet overal het geval en het snel aanstellen en inwerken van deze nieuwe groep medewerkers is nieuw.

Snel en veilig nieuwe medewerkers inzetten

Wij kunnen zorgorganisaties helpen om deze nieuwe medewerkers snel en veilig in te zetten voor ADL, voeding en welzijn. Op de plekken waar dat het hardst nodig. Samen met uw stafmedewerkers organiseren we alles wat nodig is voor de werving, selectie, aanname, opleiding en het inwerken. Binnen enkele weken staat er een simpel, effectief proces en kunnen nieuwe medewerkers starten. Uitgevoerd door uw eigen medewerkers en eventuele partners uit de regio. Dat draagt bij aan de kwaliteit van leven voor cliënten en ontlast zorgteams. 


Maatwerk ontzorgt

Wij ontzorgen, versnellen en leveren resultaat. Maatwerk met aandacht voor de harde en zachte kant, voor de korte en de lange termijn. Zodat deze nieuwe medewerkers grotendeels behouden blijven voor de zorg, ook na​ COVID-19.

In drie stappen naar meer nieuwe medewerkers

Nieuwe medewerkers zorg en welzijn

Meer weten? Download hier onze presentatie:

Nieuwe medewerkers veilig en snel inzetten in zorg en welzijn

The Bright Way

Na het opstellen van het plan, zit het echte werk in het succesvol uitvoeren. Samen zetten we de schouders eronder. Wij leveren ervaren projectmanagement, ‘hands-on’ implementatie-begeleiding en een succesvolle communicatiestrategie. Effectieve samenwerking binnen én buiten de organisatie staat centraal en digitale, creatieve technieken zitten in onze toolkit. Kennis van de zorg vormt onze basis.

Ervaren projectmanagers direct beschikbaar

Wij hebben een team van ervaren projectmanagers beschikbaar om direct aan de slag te gaan met de implementatie van een nieuw proces voor het veilig & snel inzetten van nieuwe medewerkers.

MEER WETEN?

Neem contact op! 

Ellis Boerkamp

Ellis Boerkamp

+31(0)6 53 59 35 39
ellis.boerkamp@bebright.eu

Charlotte Rekko

Charlotte Rekko

+31(0)6 10 09 47 52
charlotte.rekko@bebright.eu