‘Spin in het web’ Office Manager

BeBright? Office Bright?

Werken bij BeBright is geen alledaags werk. Wij maken en delen visies en inzichten, wij zien kansen en werken aan een vitaal Nederland. Samen met de opdrachtgever versterken wij de innovatiekracht van een organisatie en richten processen daarvoor in. We zijn pas tevreden als ons werk daadwerkelijk impact heeft.

Mede door het succes van onze collectieve toekomstverkenningen Diagnose 2025, Sociaal Wonen 2030, Diagnose Zorginnovatie en de start van Diagnose Voeding & Gezondheid, groeit BeBright sterk.

Daarom zijn wij op zoek naar een enthousiaste office manager, die een spin in het web is binnen ons bedrijf! Een ervaren office manager die van aanpakken weet, een echte regelaar die ervoor zorgt dat alles op rolletjes loopt en zich als een vis in het water voelt in de dynamische werkomgeving van BeBright.

Jij

 • Hebt allround werkervaring als office manager en hebt een servicegerichte en dienstverlenende instelling
 • Je draait je hand niet om voor het verrichten van de dagelijkse secretariële en administratieve activiteiten, waaronder:
  • Zelfstandige afhandeling van e-mails, telefoonverkeer, agenda- en mailboxbeheer en de daaruit voorkomende acties zelf oppakken of doorzetten naar verantwoordelijke personen
  • Het organiseren, faciliteren en cateren van intern en extern gerichte bijeenkomsten en het ontvangen van gasten en bezoekers
  • Content management website; plaatsen/redigeren van teksten/blogs/nieuws
  • Up-to-date houden van het CRM
  • Ondersteuning bij projecten
  • Overige werkzaamheden in het kader van alle lopende processen.
 • Je neemt anderen makkelijk werk uit handen en stelt je hierin proactief op Losse eindjes ken je niet.
 • Je bent een communicatieve, energieke en gemotiveerde teamspeler! De Nederlandse taal kent voor jou geen geheimen en in de Engelse taal ben je zeer vaardig
 • Je staat stevig in je schoenen, bent stressbestendig en werkt nauwkeurig

De onderlinge collegiale sfeer en de inspirerende werkomgeving geven je extra energie!

Wij

BeBright is een strategie- en innovatiebureau dat organisaties daarbij adviseert en begeleidt. Wij richten ons vooral op zorgverlenende organisaties (cure en care), zorgverzekeraars, preventie, sociaal wonen, regionale samenwerkingsverbanden en belangenorganisaties. Waarom? Omdat we geloven in de kracht van maatschappelijke betrokkenheid en menselijke waarden en daar al ruim 10 jaar ervaring mee hebben.

In onze verfrissende aanpak zijn maatschappelijk en financieel rendement in balans. Met een energiek team van ervaren strategen, gedreven adviseurs en nieuwsgierige onderzoekers richten wij ons op het versterken van innovatiekracht, het verbeteren van aanpassingsvermogen en het inrichten van innovatieprocessen. Wij bieden je geen gespreid bedje, maar een stimulerende omgeving om professioneel en persoonlijk te groeien. Onze beloning is marktconform en passend bij jouw situatie.

Meer informatie over wie wij zijn en wat wij doen, vind je in onze Candidate Pack.

Interesse?

Laat ons weten hoe je mee wilt bouwen aan de groei van BeBright en een vitaal Nederland. Ons meeting point is in de JIM, Jaarbeurs Innovation Mile in Utrecht. Voor meer informatie neem een kijkje op onze website of neem contact op met Irene Mommers, telefoon 030-8887927. Je motivatie en CV kun je sturen naar: irene.mommers@bebright.eu o.v.v. Office manager.