Regio_community-bebright

Lees ook meer over:

 

Regioscan & community

Wij zijn ervan overtuigd dat veel sociaaleconomische uitdagingen aan te pakken zijn als we samenwerken. Samenwerking tussen overheid, ondernemers, kennisinstellingen en ondernemende burgers. Succesvol en duurzaam de handen ineenslaan gebeurt echter niet vanzelf. Onze ervaring is dat gedeeld inzicht in kansen en uitdagingen én ruimte voor individuele belangen een vruchtbare voedingsbodem biedt voor een florerende community.

Onze aanpak
De regioscan geeft een helder en objectief beeld van landelijke, regionale en lokale trends en ontwikkelingen. De scan geeft inzicht in kansen en uitdagingen voor de regio. In dialoog met belanghebbenden verdiepen we de thema’s:

  • Economie, arbeidsmarkt en onderwijs
  • Wonen en leefbaarheid
  • Zorg en welzijn
  • Duurzaamheid en milieu 

The bright way

Wij richten ons op de ontwikkeling en groei van grensverleggers: individuen, als persoon, in een team, in een organisatie of over organisatiegrenzen heen. Zo creëren wij ecosystemen om samen succesvolle transformatie en maatschappelijke doorbraken te bewerkstelligen.

aan de slag?
Neem contact op! 

Arjo Mans

Arjo Mans

+31(0)6 53 64 83 29
arjo.mans@bebright.eu

Daniël Mogendorff

Daniël Mogendorff

Uitgelicht in regioscan & community

2diabeat gestart in Geitenkamp in Arnhem

2diabeat gestart in Geitenkamp in Arnhem

Na een jaar van voorbereidingen is 2diabeat in januari 2021 officieel gestart met het uitrollen van de aanpak. Koploper-locatie van 2diabeat is de Arnhemse wijk Geitenkamp. Fysiotherapeut Jürgen Meijer is de lokale aanjager. De 2diabeat aanpak Het landelijke programma...