+31(0)30 88 879 27 office@bebright.eu

Strategie realisatie

Grootschalige veranderingen en vernieuwingen in zorgorganisaties doorvoeren is complex.  Vaak worden implementaties in de bovenstroom bestaande uit strategie, structuur, processen en systemen goed georganiseerd. De onderstroom met aspecten als cultuur, leiderschap en  HR  krijgt vaak  minder  aandacht. Implementaties goed  en gedragen laten landen,  is dan lastig.  Betrokkenheid van  belanghebbenden en aandacht voor  ieders  belangen en consequenties  is de sleutel tot succes.  

Implementatie van strategische plannen

Met een pragmatische aanpak begeleiden wij onze opdrachtgevers in de zorg bij de realisatie van strategische plannen. Boven- en onderstroom zijn in deze aanpak in balans. We worden onderdeel van het team en helpen deelstrategieën, plannen, mijlpalen en succesfactoren vaststellen en realiseren. Wij begeleiden, trainen en coachen leiders, managers en medewerkers en  ondernemen  interventies wanneer nodig.  Wij zetten instrumenten in zoals AgileOGSM™ (Objectives, Goals, Strategies, Measures). Hierbij zetten we in onze aanpak niet het instrument, maar de organisatie en haar medewerkers centraal.

The Bright way

Wij stemmen onze benadering en werkwijze af op de organisatie en haar strategische plannen. We versterken het team met een frisse blik, een outside-in  gecombineerd met een  inside-out  benadering en ruime ervaring in implementatietrajecten. Mooie woorden op papier komen met onze hulp in beweging en leiden tot impact. 

Wil je vrijblijvend bespreken wat wij voor jullie organisatie kunnen betekenen? Laat je telefoonnummer hier achter, dan nemen we contact met je op.

Meld je dan hier aan en ontvang elke 2 maanden de BeBright nieuwsbrief.

AAN DE SLAG?

Neem contact op! 

Philip J. Idenburg

Philip J. Idenburg

+31(0)6 53 44 21 94
philip.idenburg@bebright.eu

Uitgelicht in Strategie realisatie

Positieve Gezondheid in de praktijk: lessen van Zorggroep De Laren

Positieve Gezondheid in de praktijk: lessen van Zorggroep De Laren

Bewoners breien wekelijks samen dekens die het Rode Kruis uitdeelt aan Utrechtse gezinnen die wel wat warmte kunnen gebruiken. Een mooi voorbeeld van Positieve Gezondheid bij Zorggroep De Laren in de praktijk, dat niet alleen anderen helpt, maar ook het welzijn van de...