Arjo_website_kleur-bebright

Daphne Moeradi

Over mij

Ik ben een vrolijke maar realistische optimist met een open blik op de wereld, waarin ik het liefst elke dag iets nieuws ervaar. Geluk vind ik in kleine dingen: een vriendelijke voorbijganger, zonsondergang op Texel of een goed bord pasta met vrienden of familie.

Mijn kennis en ervaring 

Van jongs af aan heb ik een brede interesse en nieuwsgierige instelling. Mijn studies in Ontwikkeling & Innovatie (MSc) en Voeding & Gezondheid (BSc) hebben mij gevormd tot gedreven professional met de kracht om snel te schakelen tussen verschillende werelden en projecten.

Ik ben trots op… 

… dat ik bij BeBright een plek heb gevonden waar ik me thuis voel, waar ik geniet van het samenzijn met mijn unieke collega’s en waar ik de kans heb om vol energie een steentje bij te dragen aan een gezonde wereld.

Mijn uitgelichte projecten

 

Nieuwe leergang preventiestrategie voor ziekenhuizen

Nieuwe leergang preventiestrategie voor ziekenhuizen

De leergang ‘Preventiestrategieën in ziekenhuizen’ bestaat uit vijf modules en gaat in op de bouwstenen van een preventiestrategie. De leergang is opgebouwd langs drie pijlers: 1) leefstijl als onderdeel van behandeling, 2) inzet van monitoring en signalering, en 3)...

BeBright wielerteam verlegt grenzen op de Granfondo Stelvio

BeBright wielerteam verlegt grenzen op de Granfondo Stelvio

Een gezondere samenleving begint bij onszelf! Onder dat motto reisde een deel van ons team begin juni naar de Italiaanse Alpen om de onder renners befaamde Granfondo Stelvio te fietsen. Het werd een sportieve wieleruitdaging die ons zowel fysiek als mentaal op de...