Arjo_website_kleur-bebright

Daphne Moeradi

Over mij

Ik ben een vrolijke maar realistische optimist met een open blik op de wereld, waarin ik het liefst elke dag iets nieuws ervaar. Geluk vind ik in kleine dingen: een vriendelijke voorbijganger, zonsondergang op Texel of een goed bord pasta met vrienden of familie.

Mijn kennis en ervaring 

Van jongs af aan heb ik een brede interesse en nieuwsgierige instelling. Mijn studies in Ontwikkeling & Innovatie (MSc) en Voeding & Gezondheid (BSc) hebben mij gevormd tot gedreven professional met de kracht om snel te schakelen tussen verschillende werelden en projecten.

Ik ben trots op… 

… dat ik bij BeBright een plek heb gevonden waar ik me thuis voel, waar ik geniet van het samenzijn met mijn unieke collega’s en waar ik de kans heb om vol energie een steentje bij te dragen aan een gezonde wereld.

Mijn uitgelichte projecten

 

Op weg naar een groenterijke, relaxte en sociale lunch in Nederland

Op weg naar een groenterijke, relaxte en sociale lunch in Nederland

  Vind jij ook dat een groenterijke, relaxte en sociale lunch gezondheidswinst kan opleveren? En daarnaast kan bijdragen aan kansengelijkheid en duurzaamheid en mogelijkheden biedt voor de (regionale) economie?  Sluit je dan aan bij zo’n 50 Nederlandse...