Partners

logo-white-bg3

AimTrack biedt zorgorganisaties, gemeenten, zorgverzekeraars en andere stakeholders een platform met data, tooling en kennis om de beleidscyclus van situatie- en scenariobepaling, keuze en implementatie van interventies/innovaties en monitoring daarvan te ondersteunen.

BeBright werkt samen met AimTrack om trends en ontwikkelingen (huidige situatie en prognoses) concreet, gedetailleerd inhoudelijk en geografisch bepaald in kaart te brengen voor zorgorganisaties (1e, 2e lijn, cure en care), gemeenten, zorgverzekeraars en andere stakeholders. Het biedt de mogelijkheid om vanuit gerichte en betrouwbare (markt-) informatie te komen tot gedeelde inzichten en gefundeerde strategische keuzes.

Lees meer >

 

Schermafbeelding 2015-08-25 om 14.22.52

Het adviesbureau ICODA European Affairs is sinds 1991 actief op het gebied van Europese belangenbehartiging. Het kantoor van ICODA is gevestigd midden in de Europese wijk van Brussel. Vanuit deze centrale positie verlenen wij diensten aan het bedrijfsleven, nationale en lokale overheden, NGO’s, de Europese Commissie en Europese koepelorganisaties.

Op het gebied van Europese belangenbehartiging ondersteunt ICODA opdrachtgevers bij het opstellen van een heldere strategie ten behoeve van lobbyactiviteiten en communicatie met de Europese instellingen. Het analyseren van nieuwe Europese ontwikkelingen en de invloed hiervan op de activiteiten van de cliënt staat daarbij centraal. Onze adviseurs combineren actuele kennis van het Europese besluitvormingsproces met gedegen praktijkervaring.

Lees meer >

logo_medium

Met alles wat wij doen, willen wij een bijdrage leveren aan veiligere zorg. Door binnen zorginstellingen het lerend vermogen te vergroten, door bewustzijn te creëren en door processen te optimaliseren.

Wij helpen zorginstellingen zichzelf te organiseren rondom kwaliteit en veiligheid. Wij maken hierbij gebruik van pragmatische oplossingen en simpele maar effectieve instrumenten.

Met onze unieke software toolkit, TPSC Cloud™, realiseren wij proces ondersteunende oplossingen. Waar het ooit is begonnen met incident management is ons product portofolio uitgegroeid tot een waardig kwaliteit- en risicomanagementsysteem.

Dankzij de flexibiliteit kan iedere oplossing worden afgestemd op de wensen en behoeften van de zorginstelling en kan snel op veranderingen worden ingespeeld.

De software wordt vanuit de Cloud beschikbaar gesteld, is modulair en gemakkelijk te integreren met andere softwareapplicaties.

Meer informatie over TPSC en onze oplossingen vind je op www.patientsafety.com