Samen bouwen  aan een sterke  sociaal-economische regio  met  een impactvolle innovatieagenda

REGIONALE SAMENWERKINGEN

Nederland staat voor grote maatschappelijke vraagstukken. Deze bevinden zich op het gebied van wonen, zorg en welzijn, onderwijs, energie en klimaat, mobiliteit en veiligheid. Het is te omvangrijk en complex om vanuit één perspectief te benaderen. Samenwerking op regionaal niveau is dan ook de sleutel om deze vraagstukken het hoofd te bieden.

Onze opdrachtgevers lopen uiteen van zorg- en welzijnsorganisaties, (lokale) overheid, woningcorporaties, banken en (zorg)verzekeraars. Wij ontdekken samen waar zij gezamenlijk de regio kunnen versterken voor iedereen die daar woont, werkt en leeft. Wij ondersteunen bij het vormen van coalities en communities waarin mensen en organisaties samenwerken aan een vitale regio. Door onderzoek, visie en praktijk samen te brengen komen we tot een gedeelde ambitie en een aanpak waarmee bestuurders, beleidsmakers en uitvoerders direct aan de slag kunnen.

Wij lopen voorop in het realiseren van regionale samenwerkingsverbanden. Zo stonden we aan de wieg van Voedsel Verbindt en het RvN@ innovatie-ecosysteem. Momenteel ondersteunen we in Zuid-Limburg het bouwen van een regionaal voedselsysteem en begeleiden wij (lagere) overheden en financiële dienstverleners rond woonzorg vraagstukken, waaronder het opstellen van woonzorgvisies en uitvoeringsagenda’s. Wederkerigheid staat daarbij centraal: de creatie van maatschappelijke waarde, klantwaarde en financiële waarde zijn in balans.

Regionale_samenwerking- bebright

Actueel

Het laatste nieuws en voorbeelden uit de praktijk van onze projecten in Regionale Samenwerkingen

Een groeiend en bloeiend voedselsysteem in Zuid-Limburg

Een groeiend en bloeiend voedselsysteem in Zuid-Limburg

Boeren die een eerlijke prijs krijgen voor hun gewassen, trotse inwoners die genieten van lokaal voedsel en toeristen die afkomen op het prachtige landschap en aanlokkelijke regionale producten. Met dit doel startte de Rabobank Kring Limburg in 2020, in nauwe...

Congres Wonen en Zorg 18 september 2023. Schrijf je nu in!

Congres Wonen en Zorg 18 september 2023. Schrijf je nu in!

Wonen en zorg; hoe kunnen we - ondanks wetten en praktische bezwaren - projecten realiseren? Dat en meer op het congres Wonen en Zorg op 18 september 2023! De ambities zijn hoog. De opgave is groot. Van jou als bestuurder, beleidsmaker, ontwikkelaar wordt visie...

AAN DE SLAG?

Neem contact op!

Ellis Boerkamp

Ellis Boerkamp

+31(0)6 53 59 35 39
ellis.boerkamp@bebright.eu

Daniël Mogendorff

Daniël Mogendorff

+31(0)6 46 06 00 30
daniel.mogendorff@bebright.eu