Senior Adviseur met doorgroei mogelijkheden tot partner

BeBright? Senior Bright?

Werken bij BeBright is geen alledaags werk. Wij accelereren visie en inzichten, wij zien kansen en werken aan een vitaal Nederland. Samen met de opdrachtgever versterken wij de innovatiekracht en richten processen daarvoor in. We zijn pas tevreden als ons werk daadwerkelijk impact heeft.

Mede door het succes van onze collectieve toekomstverkenningen Diagnose 2025, Sociaal Wonen 2030, Diagnose Zorginnovatie en de start van Diagnose Voeding & Gezondheid, groeit BeBright sterk.

Wij zoeken enthousiaste, ervaren adviseurs met een vernieuwende visie op de zorg en/of de publieke sector. De juiste kandidaat is van toegevoegde waarde voor ons groeiende bureau en heeft de ambitie om binnen enkele jaren partner te worden. Een senior adviseur bij BeBright is verantwoordelijk voor acquisitie, het gehele adviestraject en accountmanagement. Enthousiaste opdrachtgevers zijn onze belangrijkste ambassadeurs: je stuurt op hoge klantwaarde en creëert maatschappelijke waarde.

Jij

  • hebt ruim 10 jaar werkervaring bij een toplevel consultancybureau. Je bent bekend met de wereld van de zorg, het publieke domein en/of kennis en ervaring van voeding en gezondheid; je legt gemakkelijk verbindingen binnen en buiten het werk.
  • bent een logisch denker en conceptueel sterk. Je hebt een afgeronde universitaire opleiding en weet wat er speelt in de wereld om je heen. Je bent in staat dat te vertalen naar kansen voor maatschappelijke innovatie.
  • bent een developer met bewezen commerciële successen als het gaat om het werven van opdrachten of klanten. Je houdt van aanpakken en je bent een goede manager van je eigen balans in kwaliteit en tijd.
  • hebt een bondige en duidelijke stijl van communiceren, zowel in Nederlands als Engels. Je sluit gemakkelijk aan bij alle lagen van een organisatie en creëert draagvlak en veranderbereidheid. Je kunt cijfers vertalen naar werkbare inzichten en creatieve, goed gestructureerde presentaties.
  • weet de weg ‘outside the box’. Je betreedt graag ongebaande paden en komt het liefst samen met de klant tot innovatieve oplossingen.
  • bent open, oprecht en mensgericht. Je bent een bouwer en maakt graag gebruik van de talenten van anderen en de kracht van het collectief.

Wij

Wij van BeBright zijn ervan overtuigd dat aanpassen aan -en nog beter vooroplopen in- veranderende omstandigheden de sleutel is tot succes. Dat vraagt, naast visie en leiderschap, vooral om vitaliteit. Niet alleen van mensen, maar ook van organisaties en partners in een samenwerkingsverband.

BeBright is een strategie- en innovatiebureau dat organisaties daarbij adviseert en begeleidt. Wij richten ons vooral op zorgverlenende organisaties (cure en care), zorgverzekeraars, preventie, sociaal wonen, regionale samenwerkingsverbanden en belangenorganisaties. Waarom? Omdat we geloven in de kracht van maatschappelijke betrokkenheid en menselijke waarden en daar al ruim 10 jaar ervaring mee hebben.

In onze verfrissende aanpak zijn maatschappelijk en financieel rendement in balans. Met een energiek team van ervaren strategen, gedreven adviseurs en nieuwsgierige  onderzoekers richten wij ons op het versterken van innovatiekracht, het verbeteren van aanpassingsvermogen en het inrichten van innovatieprocessen. Wij bieden je geen gespreid bedje, maar een stimulerende omgeving om professioneel en persoonlijk te groeien naar partnerniveau en te werken aan uitdagende projecten en maatschappelijk relevante programma’s. Onze beloning is marktconform en passend bij jouw situatie.

Meer informatie over wie wij zijn en wat wij doen, vind je in onze Candidate Pack.

Interesse?

Laat ons weten hoe je mee wilt bouwen aan de groei van BeBright en een vitaal Nederland. Ons meeting point is in de JIM, Jaarbeurs Innovation Mile in Utrecht. Voor meer informatie neem een kijkje op onze website of neem contact op met Dionne Beugels, telefoon 030-8887927. Je motivatie en CV kun je sturen naar: karin.rutgers@bebright.eu o.v.v. senior adviseur.

Contact opnemen

dionne.beugels@bebright.eu

+31(0)6 24993917