Anouk Neureiter di Torrero

Saskia dusseljee

+31(0)6 21 95 44 30
saskia.dusseljee@bebright.eu

Meewerkstage

Ben je geïnteresseerd in uiteenlopende maatschappelijke vraagstukken? Wil je bijdragen aan de beweging van organisaties die zich inzetten in het maatschappelijk veld en zich onderscheiden op het gebied van transformatie? En heb je altijd al willen weten hoe het is om in een strategie- en innovatiebureau te werken? Dan ben je bij BeBright aan het juiste adres! BeBright zet zich in om de vitaliteit van organisaties en de samenleving te versterken. Werken voor BeBright is geen alledaagse baan. Wij zien kansen, wij ondernemen, wij dragen bij aan positieve beweging in Nederland. 

Wat wij zoeken

Wij zijn op zoek naar enthousiaste stagiairs die in een uitdagende omgeving advieservaring willen opdoen. Wij zoeken stagiairs die kunnen ondersteunen bij research naar trends en ontwikkelingen, regionale analyses in de gezondheidszorg en op het gebied van technologie en innovatie. Ook bieden wij je de mogelijkheid om mee te werken aan diverse projecten in opdracht van bijvoorbeeld banken, zorgverzekeraars, ziekenhuizen en gemeenten. Je vervult hierin o.a. een rol als ondersteuner bij de organisatie van bijeenkomsten, logistieke spin in het web en bent verantwoordelijk voor de uitwerking van de opbrengsten. Je stage is eventueel te combineren met een onderzoeksopdracht die je voor je studie moet uitvoeren.

Jij

 • Kennis, kennissen en achtergrond: je volgt een WO-studie en bent bezig met je Master of derde jaar Bachelor en bent analytisch sterk;
 • Helder: je hebt een bondige en duidelijke stijl van communiceren. Je bent in staat om heldere en creatieve teksten te schrijven;
 • Lef: je verkent graag ongebaande paden en je kijkt verder dan je neus lang is. Je durft aan te geven dat je het soms ook niet weet en gaat niets uit de weg om tot kwaliteit en resultaat te komen;
 • Actief: je bent pro-actief en hebt een hands-on mentaliteit;
 • Samen: je bent open en oprecht, redt je prima in je eentje en maakt graag gebruik van de talenten van anderen en de kracht van een collectief.

Wat wij bieden

 • Een enthousiast team waarin je meedraait als volwaardig collega
 • De kans om in een korte periode te ervaren hoe het is om bij een strategie- en innovatiebureau te werken
 • Een fijne werkplek in de bruisende omgeving van de Jaarbeurs Innovation Mile
 • Een passende stagevergoeding
 • Interessante thema’s zoals: leefstijlverandering,  technologische zorginnovaties en en de ‘ouder wordende samenleving’.

  Interesse? 

  Wij zoeken doorlopend meewerkstagiairs voor 4 of 5 dagen per week voor een periode van minimaal 4 maanden. Heb je interesse in een uitdagende stageplek waar je direct werkervaring opdoet? Stuur een e-mail naar saskia.dusseljee@bebright.eu met je CV en vertel ons waarom jij ons team wilt én kunt versterken.