Anouk Neureiter di Torrero

Saskia dusseljee

+31(0)6 21 95 44 30
saskia.dusseljee@bebright.eu

Vacature meewerkstage regionale voedselsystemen

Wil je bijdragen aan de beweging van organisaties die zich inzetten voor regionale voedselsystemen en zich onderscheiden op het gebied van duurzaamheid? Ben je daarnaast breed geïnteresseerd in uiteenlopende maatschappelijke vraagstukken? En heb je altijd al willen weten hoe het is om in een strategie- en innovatiebureau te werken? Dan ben je bij BeBright aan het juiste adres! BeBright zet zich in om de vitaliteit van organisaties en de samenleving te versterken. Werken voor BeBright is geen alledaagse baan. Wij zien kansen, wij ondernemen, wij dragen bij aan positieve beweging in Nederland.

Wat wij zoeken

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste stagiair die interesse heeft in regionale voedselsystemen en in een uitdagende omgeving advieservaring willen opdoen. Samen met gedreven collega-adviseurs ga je op pad en draag je bij aan de transitie van een regionaal voedselsysteem in Nederland. Daarbij beschouw je het regionaal voedselsysteem vanuit de complexiteitstheorie. Tijdens een meewerkstage zal je ongeveer 2 dagen per week werken aan een project over regionale voedselsystemen.

Naast het thema regionale voedselsystemen bieden wij je de mogelijkheid om de overige tijd van de week in een uitdagende omgeving mee te werken aan diverse projecten in opdracht van bijvoorbeeld ouderenzorg, zorgverzekeraars, ziekenhuizen en gemeenten. Je vervult hierin o.a. een rol als ondersteuner bij de organisatie van bijeenkomsten, logistieke spin in het web en bent verantwoordelijk voor de uitwerking en het samenbrengen van de opbrengsten.

Jij

  • Kennis, kennissen en achtergrond: je volgt een WO-studie en bent bezig met je Master of derde jaar Bachelor en bent analytisch sterk;
  • Helder: je hebt een bondige en duidelijke stijl van communiceren. Je bent in staat om heldere en creatieve teksten te schrijven;
  • Lef: je verkent graag ongebaande paden en je kijkt verder dan je neus lang is. Je durft aan te geven dat je het soms ook niet weet en gaat niets uit de weg om tot kwaliteit en resultaat te komen;
  • Actief: je bent pro-actief en hebt een hands-on mentaliteit;
  • Samen: je bent open en oprecht, redt je prima in je eentje en maakt graag gebruik van de talenten van anderen en de kracht van een collectief.

Wat wij bieden

  • Een enthousiast team waarin je meedraait als volwaardig collega
  • De kans om in een korte periode te ervaren hoe het is om bij een strategie- en innovatiebureau te werken
  • Een fijne werkplek in de bruisende omgeving van de Jaarbeurs Innovation Mile
  • Een passende stagevergoeding
  • Interessante thema’s zoals: regionale samenwerking, regionale voedselsystemen en visie en strategie

Interesse? 

Wij zoeken vanaf januari/februari 2024 een meewerkstagiair voor 4 of 5 dagen per week voor een periode van minimaal 4 maanden. Heb je interesse in een uitdagende stageplek waar je direct werkervaring opdoet? Stuur een e-mail naar saskia.dusseljee@bebright.eu met je CV en vertel ons waarom jij ons team wilt én kunt versterken.