Annemarieke Driessen

Bezield leiderschap – waarnemer – fijn gevoelig – lef- dienstverlening – persoonlijke ontwikkeling– leiderschap – voor goud – Spanje – familie – verbinder – vertrouwen – patiënt – zelfbewustzijn – zorg

 

Annemarieke is werkzaam als chief learning bij BeBright. Haar ondernemende hospitality, mens & patiënt ervaring en trainer/ coach achtergrond draagt zij met zich mee. Deze expertise in combinatie met haar innemende persoonlijkheid raakt en zet vele mensen in beweging.

Annemarieke heeft als achtergrond Hogere Hotelschool Den Haag en Phoenix opleidingen. Na haar opleiding is zij een eigen horeca onderneming gestart, vervolgens is zij aan de slag gegaan als consultant advies en training op het gebied van leiderschap-, talent- en organisatieontwikkeling.

Op haar 25ste overviel een spontane dwarsleasie haar als donderslag bij heldere hemel. Na drie jaar keihard werken in het UMC (Utrecht) en revalidatiecentrum De Hoogstraat, weet zij wat het is om met tegenslag om te gaan. Tegen alle (medische) verwachtingen in kan zij haar passie leven. Zo heeft zij inmiddels rijke ervaring op het gebied van de zorg vanuit verschillende perspectieven (als klant/patiënt en op mens- en organisatieniveau), welke zij meeneemt als chief learning bij BeBright.
Gefascineerd door de beweging van mensen en organisaties, doorgrondt ze graag de vraag: wat maakt het dat het gaat zoals het gaat? Om daarna een individu of groep op eigen kracht (passie) werk te laten maken van het ontwikkelpotentieel. Zij weet de kern van wat er gaande is te benoemen, met empathie. En is ervan overtuigt dat wanneer iets of iemand in zijn kracht zit dit kapitaal oplevert.

Dit in combinatie met haar ervaring als ondernemer, trainer en haar echtheid in contact maakt dat zij je ziet. Niets mooiers dan er zijn om mensen en dus organisaties ‘’vrij’’ te leren leven en verbinden met zichzelf en vanuit hier impact te creëren. Met veel enthousiasme en energie gaat zij voor goud.
Annemarieke vindt haar ‘bright’ in Spanje aan zee en in persoonlijke groei. Daarnaast van haar twee grote levens cadeaus: partner Jaap en zoon Olivier van 1,5 jaar oud.

 

 

 

 

 

 

 

 

Contact: +31 (0)6  454 800 21

Email: annemarieke.driessen@bebright.eu