Anouk Neureiter di Torréro

“Oprecht”

Open blik – Positieveling – Reizen – Natuur – Complexiteit – Bundeling van krachten – Roadtrips – Rotterdam

Sinds november 2018 is Anouk het team van BeBright als junior adviseur komen versterken.

Anouk krijgt energie van samenspel waarin denkkracht vanuit verschillende expertises wordt bijeengebracht. Tijdens de interdisciplinaire studie Algemene Sociale Wetenschappen aan de Universiteit van Amsterdam ontdekte zij haar passie om zo veel mogelijk waardevolle perspectieven en invalshoeken te verenigen, en op die manier gedragen antwoorden te vinden op sociaalmaatschappelijke en/of organisatorische vraagstukken. Uit een berg informatie creëert Anouk snel over- en inzicht en zet dit effectief om naar iets begrijpelijks en daarmee instrumenten voor de praktijk. Ze werkt daarbij vanuit de sterke overtuiging om de mens daarachter altijd in de gaten te houden.

Anouk begon in februari 2018 bij BeBright als stagiair. Tijdens de Master Bestuurskunde aan de Erasmus Universiteit heeft Anouk zich verdiept in collaborative innovation en is zij afgestudeerd met haar onderzoek naar de optimalisatie van (regionale) samenwerkingsverbanden over organisatorische, beleids- en sectorgrenzen heen. BeBright was aanwezig toen Anouk haar masterdiploma in Rotterdam in ontvangst nam.

Anouk blijft ‘bright’ door verre en nabije landen te ontdekken, en door zich al (hard)lopend of fietsend zo veel mogelijk in de natuur te bevinden, zowel op de Veluwe in eigen land als in bestemmingen verder weg.

 

 

Contact: +31(0)6 57542878

E-mail: anouk.neureiter@bebright.eu