Bas Koehorst

“”

Energiek – Skiën – Empathisch – Squashen – Nieuwgierig – Zeilen– Avontuurlijk – Zorg – Recht door zee – Het glas is altijd half vol

 

 

Sinds oktober 2017 is Bas werkzaam als junior adviseur binnen BeBright. Met een volle dosis energie en enthousiasme wil hij graag mensen verbinden en samenbrengen om tot innovatieve ideeën te komen die bijdragen aan sociaalmaatschappelijke vraagstukken. Hierbij schuwt hij het niet om zijn nek uit te steken voor anderen. De woorden plezier, fanatiek en doelgericht staan centraal in Bas zijn werkwijze.

Bas is bij BeBright in februari 2017 gestart als stagiair. Tijdens zijn stage heeft hij een kwalitatief onderzoek uitgevoerd naar succesfactoren van leiderschap bij transformaties in de zorgsector. Dit onderzoek heeft ervoor gezorgd dat hij zich in korte tijd thuis voelde in de wereld van de zorg en het behalen van zijn master.

De eerste kennismaking met de zorgsector heeft hij opgedaan in het pittoreske Twente, aan de universiteit. Hier is hij begonnen met een bachelor Gezondheidswetenschappen die vervolgens geleid heeft tot een master Policy and Organization of Healthcare aan de VU. Tijdens de gehele studie vertoonde Bas een verregaande interesse in thema’s die te maken hadden met het verbinden en meenemen van mensen in een organisatie.

‘Bright’ blijft Bas door nieuwe bestemmingen te ontdekken, van stedentrip tot backpacken. In de winter is hij graag te vinden op de skipiste en in de zomermaanden verblijft hij zijn weekenden graag op een zeilboot. Ook het samenzijn met vrienden en een goeie discussie voeren geven hem veel energie.

 

 

 

 

Contact: +31(0)6 83169646

E-mail: bas.koehorst@bebright.eu