Bo Fokkes

“Bo Bright”

Optimist – Amsterdam – Enthousiast – Taarten bakken – Vrolijk – Vrienden – Shanghai – Economie – On the move – Mental Health – Ontdekken – Energiek – Hardlopen in het Vondelpark

Sinds oktober 2015 is Bo Fokkes als allround adviseur het BeBright-team komen versterken.

Na een studie International Economics & Business in Groningen besloot Bo zich te storten op de gezondheidszorg met de Master Health Economics aan de Erasmus Universiteit. Bo gelooft dat de zorg veel efficiënter en beter kan, en draagt hier via haar werkzaamheden bij BeBright graag een steentje aan bij. Speciale interesse gaat uit naar de geestelijke gezondheidszorg waar zij haar afstudeerscriptie getiteld ‘Inequity in Mental Healthcare Utilisation’ aan wijdde.

Diep spitten tijdens de analyse om vervolgens oplossingen concreet te maken geeft Bo energie. Ze laat zich graag inspireren door de collega’s van het BeBright team, om zo gezamenlijk tot creatieve ideeën te komen. Bo is altijd enthousiast, maar een flinke dosis Drentse nuchterheid houdt haar met beide benen op de grond.

Bright blijven doet Bo door nieuwe hotspots te ontdekken tijdens een stedentrip, een prachtige taart te maken voor vrienden – óf voor een heel bruidsgezelschap, en door een rit achterop de motor naar het strand.

Contact: +31(0)612720963

E-mail: bo.fokkes@bebright.eu