Dionne Beugels

“Toegewijd”

Verbinden – gezondheidswetenschappen – reizen – sportief – communicatie – enthousiast – oplossingsgericht – betrokken – organiseren – analytisch – Utrecht

Sinds mei 2017 is Dionne Beugels als medior adviseur het team van BeBright komen versterken. Na een studie gezondheidswetenschappen aan de Universiteit Maastricht besloot Dionne om zich te verbreden op het gebied van (gezondheids)communicatie en marketing met de masteropleiding Communicatiewetenschap aan de VU.

Na deze opleiding succesvol te hebben afgerond heeft Dionne haar analytische vaardigheden verder ontwikkeld binnen het kwantitatieve (marketing)onderzoeksveld. Hierna heeft zij de overstap gemaakt naar de zorg en ruim 4,5 jaar gewerkt bij ZorgDomein en diverse rollen vervuld op het gebied van projectmanagement, accountmanagement en sales. Zo heeft zij een groot aantal implementatie- en optimalisatietrajecten begeleid op het gebied van zorglogistiek en digitale toepassingen bij onder andere ziekenhuizen. Ook is zij als accountmanager aanspreekpunt geweest voor een breed scala aan klanten, waarbij servicegerichtheid en kwaliteit haar werkwijze typeren.

Dionne heeft een brede interesse in de gezondheidszorg en maatschappelijke thema’s. Ze zoekt in haar werkzaamheden graag de verbinding en samenwerking op met collega’s en klanten. In haar werk staan precisie, gezamenlijke impact en resultaat hoog in het vaandel.

Dionne blijft ‘bright’ door nieuwe dingen te ondernemen en te ontdekken; van een verre reisbestemming tot een nieuw lunchtentje om de hoek tot het uitproberen van een nieuw, gezond recept. Daarnaast daagt ze zichzelf regelmatig uit in de sportschool, op de racefiets of hardlopend in het park.

 

Contact: +31(0)6 24993917

E-mail: dionne.beugels@bebright.eu