Dionne van der Waal

“Lady Di”

Nieuwsgierig – reizen – optimistisch – verbeteren – betrokken – vrienden – to the point – duiken

Dionne is in november 2017 bij BeBright gestart als stagiaire. Ze rolde gelijk het programma Diagnose Transformatie in, waar zij zich bezighield met het analyseren van een transformatiecase en het ontwikkelen van een toolkit met concrete handvatten voor iedere fase van de transformatie. Na de succesvolle publicatie van het boek is zij in augustus 2018 als junior adviseur het team van BeBright komen versterken.

Dionne begon haar carrière kort als logopedist in de revalidatiesector, maar had al snel door dat haar interesse verder ging dan individuele zorgverlening. Verdieping vond zij in de Master Health & Society aan de Wageningen Universiteit, waar ze zich richtte op gezondheidspromotie, ondernemerschap en technologie in de zorg. Ze deed onder andere onderzoek naar (on)veilig gebruik van medische technologie binnen complexe werksystemen en succesvolle transformaties van zorgorganisaties.
Met veel enthousiasme en een gezonde dosis nuchterheid werkt Dionne aan het vergoten van de impact van verschillende organisatie op de maatschappij. Zij heeft een scherpe blik en is constant op zoek naar nieuwe werkwijzen en vernieuwende concepten om deze impact te realiseren. Haar persoonlijke missie is bijdragen aan een vitale samenleving waar gezondheidsmanagement voorop staat.

Dionne blijft ‘bright’ door zo veel mogelijk van de wereld te ontdekken. Zij reist graag naar verre bestemmingen en probeert daar zowel het land als onderwaterleven te zien. In haar thuisstad Rotterdam gaat ze er graag op uit om de nieuwste koffie- of eettentjes uit te proberen en dit wordt er in het weekend weer afgefietst op de racefiets.

Contact: +31(0)6 28583196

E-mail: dionne.vanderwaal@bebright.eu