Ed Ronteltap

“Waarmaken”

Gezin – Vrienden – Sporten – Vakantie – Verbinden – Continu Verbeteren – Lean – Value Based Healthcare – Zorg

 

Vanaf juni 2018 is Ed werkzaam bij BeBright als senior consultant. Hij richt zich op het ondersteunen van zorgorganisaties in het realiseren van hun Value Based Healthcare strategie. Ed is een doorgewinterde verbeteraar en is in staat om directie, management en medewerkers in beweging te brengen door het effect en de lol van continu verbeteren te laten zien. Hij kan daarbij putten uit een zeer uitgebreide toolbox en jarenlange ervaring met verander- en verbetertrajecten.

Ed heeft een ICT en bedrijfskundige achtergrond en heeft kennis en ervaring opgedaan in o.a. Six Sigma (Black Belt gecertificeerd), Lean, Agile/Scrum en Design Thinking. Niet alleen betrekt hij de procesgerichte kant, maar ook nadrukkelijk de veranderkundige kant van het realiseren van een continu verbeter cultuur.
Hij heeft een groot aantal jaren ervaring in de financiële wereld, waaronder ABN AMRO, RBS en Achmea. Ed heeft daar de passie voor continu verbeteren ontwikkelt o.a. met het leiden van verbetertrajecten en verbeterprogramma’s in binnen en buitenland, het ontwikkelen en geven van trainingen en het coachen van directie tot medewerkers op het toepassen van continu verbeteren in hun dagelijkse werk.

Ed blijft “bright” door zijn gezin, door een goed glas wijn met z’n vrienden of familie en door het slaan van aces op de tennisbaan en kilometers vreten op racefiets. In de winter krijgt Ed weer energie door rode of zwarte pistes af te dalen met z’n gezin of vrienden.

 

 

Contact: +31(0)6 34727295

E-mail: ed.ronteltap@bebright.eu