Harry Wildeboer

“Bruggenbouwer”

Gezond blijven – ondernemend – samen verder – inzicht en overzicht – luisteren – woorden en daden – resultaat in de praktijk – mensenwerk – schakels en ketens – verdienmodel – enthousiasme – nieuwe wegen – technologie maakt het mogelijk – hardlopen

Sinds juni 2018 maakt Harry werk van de missie van BeBright om de zorg en het sociaal domein te helpen transformeren, mede gebaseerd op de visie en strategie expertise waar BeBright al jaren gekend voor is.

Harry helpt verbetering en vernieuwing te realiseren. Aan de top en vooral in de haarvaten van de organisatie. Hij is een bruggenbouwer, binnen de organisatie, maar ook in de keten en/of regio. Thuis in het primaire proces (“hard”) en in de weerbarstige uitvoeringspraktijk (“zacht”).

Als voormalig Accenture-partner en ondernemer en consultant in het Internet of Things heeft hij affiniteit met bedrijfsvoering, (nieuwe) technologie en vooral transformatie. Van A naar B, op de manier van B; “practice what you preach”. De meerwaarde van vernieuwing zit niet alleen in de kwaliteit van de gekozen oplossing, maar vooral in de omarming in de dagelijkse praktijk door alle betrokkenen.

Zijn “Bright” is de combinatie van “hard” en “zacht” combineren. Als succesfactor om aantoonbaar echte verbetering te bewerkstelligen. Harry heeft een druk gezinsleven, is vrijwilliger bij SV Kampong en al vele jaren (letterlijk en figuurlijk) thuis in Utrecht. Hij is graag buiten (al dan niet op zijn hardloopschoenen) en een groot liefhebber van de Wadden in het algemeen en Vlieland in het bijzonder.

 

 

 

 

Contact: +31(0)6 24440632

E-mail: harry.wildeboer@bebright.eu