Jules Coenen

Reizen – wielrennen – verbinden – emergent – coöperatief – visie – veranderaar – nieuwsgierig – resultaat – inspiratie

 

Jules is vanaf 2018 strategisch adviseur en associate partner bij BeBright. Van buiten naar binnen werkend verbindt en inspireert hij. Gedreven door en voor de business. Gedeelde visie, analyse, trends, klanten, markten en toegevoegde waarde zijn daarbij leidend. Om morgen beter te zijn zullen we vandaag anders moeten denken.

Sterk geïnspireerd door leiderschap, innovatie, vitaliteit en technologie blijft Jules kennis verdiepen en ontwikkelen, zoals bij Comenius en IMD Lausanne. Hij wordt gedreven door een grote passie voor duurzaamheid en nieuwe businessmodellen in de circulaire en biobased economy. Kansen in een transformerende economie voor een eerlijkere en duurzame business. Door te delen en samen te werken in ecosystemen, waarbij Jules zich sterk verbonden voelt met sociaaleconomische vraagstukken. Vanuit een helicopterview kan hij complexe vraagstukken terug brengen tot de kern en vervolgens de verschillende elementen aaneenschakelen tot een groter geheel.

Jules begon zijn loopbaan in de zorg en maakte de overstap naar de retail, in het HR-domein bij EDAH supermarkten. Daarna werkte hij ruim 25 jaar bij de Rabobank, ontwikkelde met een topteam de formule Private Banking en was directievoorzitter van 2 lokale banken. Met vele nevenfuncties, onder andere in Brainport en als bestuurslid van de Rabobank Foundation. Verrijkt door een ruime (internationale) ervaring met het realiseren van impactvolle innovaties in waardeketens en ecosystemen.

Als leider van een breed veranderprogramma heeft Jules beleefd dat je alleen sneller gaat maar samen verder komt. Teambuilding en leiderschap zijn daarbij succesfactoren die bepalend zijn voor de kwaliteit van de executie.
Veranderen is boeiend, vitaliteit relevant en resultaat belangrijk.

Bij BeBright komen zijn ruime ervaring en uitdaging samen.
Zijn “Bright” is visie en resultaat gericht veranderen. Steeds werkend aan balans. Door sociaal ondernemerschap, te lezen, te reizen, op de racefiets en gezellig met zijn gezin en vrienden.

  

 

 

Contact: +31 6 51835046

Email: jules.coenen@bebright.eu