Karin Rutgers

“Genieter”

Pubers – ballerina – regelaar – rekeningen – koken – in/verkopen – zorginnovaties – scherpe pen – Midden Nederland – Real Estate – congressen  – gastvrij – geniet van genieters – zonnig

Karin is sinds juni 2013 onze Office Manager, maar eigenlijk hadden we gewild dat ze jaren daarvoor al bij BeBright was aangehaakt! Ze is opgeleid als secretaresse en beschikt tevens over certificaten in makelaardij, communicatie en sales. Zij heeft kennis van en ervaring met de boekhoudprogramma’s Exact en Cash. Voordat zij bij BeBright ging werken runde ze als sales & office manager bij Ypsomed de financiële en personele administratie, interne en externe communicatie en de helpdesk. Ypsomed produceert injectiesystemen voor zelfmedicatie en Karin heeft menig ziekenhuis en huisartsenpraktijk van binnen gezien. Ze begon haar carrière in de makelaardij en maakte tussendoor een uitstapje naar consultancy bureau Science & Strategy. Alles bij elkaar opgeteld een perfecte BeBright mix: wonen, zorgen en vooruitkijken.

Karin is niet alleen de draaiende motor op ons kantoor, ook onze evenementen en workshops zijn bij haar in goede handen. Organiseren is haar ding en ze doet dit graag voor ons team en onze klanten. Karin is tevreden als iedereen haar weet te vinden. Ze houdt van boeken. Dat is maar goed ook, want onze thuisbasis in Utrecht ligt er vol mee.

Ze neemt iedereen graag mee naar haar ‘bright side of life’.  Op het werk en ook thuis, waar ze haar familie en vrienden laat genieten van haar kookkunsten. Zij maakt regelmatig heerlijke, gezonde salades voor de lunch op kantoor. Karin geniet zelf als haar gasten, klanten, team en dierbaren op hun best zijn. Ook raakt zij niet gauw uit balans. Dit komt haar prima van pas bij balletoefeningen, die zij wekelijks op haar spitzen uitvoert.

Bij BeBright zijn we graag druk. Karin is in alle hectiek een stabiele factor: ze weet waar iedereen uithangt en wat de laatste stand van zaken is.  Vragen? Karin komt gegarandeerd met een antwoord boven verwachting.

Een kijkje in de keuken van Karin:

Medewerkers-thumb_Karin 2

Contact: +31 (0)308887927

E-mail: karin.rutgers@bebright.eu


Lezingen

Wij spreken geregeld op seminars en congressen, bijvoorbeeld over:

  • Waar geeft uw klant haar geld uit?: over trends in consumeren en innovaties in retail;
  • Sociaal Wonen 2030: over ontwikkelingen in sociale huisvesting;
  • Vernieuw het werken: over innovaties in HR en het nieuwe werken.

Lezingen

Workshops & Trainingen

Wij maken onze workshops op maat en kiezen originele creatieve werkvormen:

  • Scenariodenken, plannen maken terwijl de wereld verandert;
  • Zorgmarketing, online en offline;
  • Accelerating Quality, verbeter processen en producten.

Workshops & Trainingen

Zelf Zien?

BeBright betekent zelf ook ‘bright’ blijven, over grenzen kijken. Wij delen graag wat ons opvalt in het buitenland, om ons heen of bij andere bedrijven: innovatieve producten, nieuwe gebouwen, coole concepten, spicy sparks. Van kantoorinnovatie tot creatieve woonvormen of winkelconcepten. In Haarlem of in New York? Doen we vaker. Maatwerk? We komen overal!

Zelf Zien?