Michele Duquesnoy

“Creator”

Adobe suite – creatief — fotografie – visueel – stijl- en salsadansen – terrasje – ouderwetse disney strips –  nieuwsgierig – doorzetter – gezond eten – wandelen

Michele is vanaf begin 2014 werkzaam voor Bebright als freelance grafisch ontwerper.

Vanaf jongs af aan is Michele al bezig met ontwerp. Deze interesse en gave is zich in de jaren erna steeds verder ontwikkeld. Tijdens haar studie aan de kunstacademie heeft zij zich vooral gespecialiseerd in het gebruik van beeldtaal en visuele uitingen door zichzelf de vraag te stellen: hoe kan een boodschap of informatie in 1 oogopslag duidelijk gemaakt worden en hoe houd je de aandacht van de kijker vast?

Michele zit vol goede ideeën en is in haar concepten en ontwerpen altijd op zoek naar iets specials en unieks om de boodschap te versterken. Hierbij verliest Michele nooit de boodschap uit het oog. Maar ze houdt ook rekening met de leesbaarheid van de boodschap. Haar afstudeeronderzoek over ontwerpen voor dyslectici komt hierin sterk naar voren: Ontwerpen to the point zonder teveel afleiding van de boodschap.

Michele blijft ‘bright’ door elke week o.a. de weense wals te dansen, amerikaanse disney strips uit de jaren 30 te lezen en zich te laten inspireren door haar analoge fotografie. Op de raarste momenten als ze niet bezig is met creatief zijn krijgt ze de beste inspiratie en ideeën.

Michele ontwerpt met alle plezier een unieke identiteit, beeldtaal of speciaal ontwerp voor dyslectici. Kijk op www.mich-ele.nl voor meer informatie.