Romy Smith

“Mrs. Smith”

Australië – ontdekken – to-the-point – waaghals – hersenen – samen – Arnhem-Nijmegen – filosoferen –taalpuree – concertganger –futsal –gezelligheid

 
Romy is in februari 2015 gestart bij BeBright als stagiair. In een kwalitatief onderzoek naar samenwerkingsverbanden in de zorg heeft zij zich in korte tijd vol overgave gestort op de complexe en interessante zorgsector.

Haar sterke analytische vermogen en communicatieve vaardigheden hebben geresulteerd in een scriptie getiteld “Ecosystems in Dutch Healthcare: A Clinical Governance Paradigm Shift” en maakten haar een welkome aanvulling voor ons team. Ze kon dan ook een dag na haar afstuderen in september 2015 al beginnen als junior collega. Hier wil ze zich onze kennis meester maken en bijdragen aan projecten met impact.

Door een breed spectrum aan uiteenlopende interesses is Romy constant op zoek naar nieuwe richtingen en inspiratie. Vanuit de studie Moleculaire Levenswetenschappen ontdekte zij haar passie voor wetenschap, vooral in de vertaling naar maatschappelijke toepassingen. Haar master is daarom een combinatie van Neuroscience en Innovation Management.

Ook privé bewandelt ze graag nieuwe paden. Door het ontdekken van zoveel mogelijk muziek, sporten, gezonde recepten, kunst en cultuur blijft Romy ‘Bright’ in alles wat zij doet.

Naast haar nieuwsgierigheid zorgen haar inzet en gedrevenheid ervoor dat ze niet stopt voordat er uitstekende resultaten zijn behaald. Door middel van teamwork tovert ze graag complexe vraagstukken om in concrete ideeën en innovaties.

romy_2

 

Contact: +31(0)681479651

E-mail: romy.smith@bebright.eu