Sander Olsthoorn

“Samenwerken is mensenwerk”

Gezin – lekker eten – Racefietsen – Het goede gesprek – Overtuigingskracht- Zorg & Ondersteuning – Preventie – Gemeenten – Verbinden

 

 

Sander is vanaf 2018 senior consultant bij BeBright. Door mensen aan elkaar én aan gezamenlijke doelen te verbinden krijgt hij organisaties in beweging en realiseert hij vernieuwing.

Sander heeft als bewegingswetenschapper (Amsterdam) een scherp analytisch vermogen ontwikkeld en is in staat om mensen te (ver)binden. Hij past deze vaardigheden toe op het snijvlak van overheid en maatschappelijke (zorg-) organisaties.

Sander is, na een aantal commerciële functies te hebben vervuld, gaan werken voor de overheid. Daarna is hij in dienst getreden van adviesbureau BMC en heeft hij, als projectleider, interim-manager, onderzoeker en als strateeg opdrachten uitgevoerd voor gemeenten, provincies en maatschappelijke organisaties. Daarna is hij gaan werken voor de gemeente Den Haag waar hij verantwoordelijk was voor enkele beleidsvelden in het Sociaal Domein. Voordat hij het team van BeBright kwam versterken was hij programmamanager Zorg & Innovatie voor de gemeente Den Haag.

Sander heeft het vermogen om met enthousiasme en een scherp oog voor verhoudingen en verschillende belangen verbinding te creëren tussen mensen en tussen organisaties. Hij kan met humor verschillen overbruggen en weet processen en projecten op een prettige manier tot een succes te maken.

Zijn ‘Bright’ maakt Sander door warmte. Op de racefiets, maar zeer zeker ook door etentjes met familie en vrienden waar hij graag zelf achter de pannen staat. Uiteraard helpen de vier dames thuis hem ook ‘Bright’ te blijven.

 

 

 

 

Contact: +31(0)6 24276915

E-mail: sander.olsthoorn@bebright.eu