Sjoerd Emonts

“Enabler”

Nieuwsgierig- Analyses – Wetenschapper – Voetbal – Nijmegen – Technologie – Fanatiek – Trompet – Biertje – Overzicht – Vrienden – Aanpakken

In juni 2016 startte Sjoerd als stagiair bij BeBright. Zijn affiniteit voor technologie en de gezondheidszorg, tezamen met een vleugje creativiteit resulteerden, in samenwerking met Philip Idenburg en Vivian Dekkers, uiteindelijk in het boek Zorg Enablers 2017. Een attractieve publicatie over technologische ontwikkelingen in de Westerse gezondheidszorg.

Sjoerd ontwikkelde zijn analytisch vermogen en een wetenschappelijke achtergrond met de studie ‘Biomedical sciences’ aan de Radboud Universiteit te Nijmegen en verrijkte zijn kennis met uitstapjes naar de master ‘Healthcare Policy, Innovation and Management’ aan de Maastricht University. BeBright was erbij toen Sjoerd uiteindelijk zijn diploma in ontvangst mocht nemen.

Sinds februari 2017 is hij werkzaam als junior adviseur binnen BeBright, waar hij graag zijn enthousiasme en frisse blik gebruikt in de vertaling naar maatschappelijke toepassingen in een breed spectrum van domeinen. Inhoud en kwaliteit staan daarbij voorop en geen kant zal onbelicht blijven.

‘Bright’ blijft Sjoerd dankzij zijn vrienden en familie, het fanatisme voor het sporten en zijn passie voor het creëren van muziek. Geen uitdaging gaat hij hierbij uit de weg en ook ieder project probeert hij naar een hoger niveau te tillen.

 

Contact: +31(0)6 42161622

E-mail: sjoerd.emonts@bebright.eu