Vivian Dekkers, MSc

“Viev”

actie – drive – nieuws – meertalig – organisator – leuk – on the go – duidelijk –
squash – gezellig – mensenmens – Diagnose – Medical Science – nieuwe wegen – verbeteraar – op reis

 

In oktober 2012 begon Vivian als stagiair en ze is nooit meer weggegaan. Al ruim 5 jaar werkt ze als Bright Adviseur.

Vivian deed haar afstudeeronderzoek, getiteld “The Diffusion of Disruptive Innovations in the Dutch Healthcare sector”, als onderdeel van ons Diagnose Zorginnovatie traject. BeBright was erbij toen ze haar diploma ‘Master of Science and Innovation Management’ in ontvangst nam van de Universiteit Utrecht.

Vivian houdt van actie: ze is niet te beroerd om vanaf nul iets nieuws te beginnen of om hard te werken om zich zo snel mogelijk ‘expert’ te kunnen noemen. Door verbindingen te maken tussen nieuwe kennisgebieden, trekt ze originele conclusies als basis voor innovatie. Als Millennial weet ze haar weg in visualisatie van kennis en online media om haar bevindingen te delen.

Door af en toe over de grens te gaan, blijft zij ‘Bright’: uitstapjes naar het buitenland, uitdagende sportwedstrijden of onbekende projecten zijn spannend en daarom van harte welkom.

Vivian is ooit begonnen in ons zorgteam, maar heeft sindsdien zich verdiept in meer dan dat. Ondersteunt door kwantiatieve en kwalitatieve analyses, kennis over de nieuwste technologieën en met strak projectmanagment neemt ze onze klanten graag mee buiten hun vaste patronen, bekende paden en voor de hand liggende kennis. Mede omdat ze zelf ook graag een nieuwe route neemt.

Een kijkje in de keuken van Vivian:

Diagnose Zorginnovatie

Diagnose Zorginnovatie gaat over concrete beleidsadviezen voor het versterken van innovatie en ondernemerschap in de zorg. Een beweging van zorgprofessionals, patientenorganisaties en bedrijven die zich betrokken voelen bij de Nederlandse gezondheidszorg. Diagnose Zorginnovatie heeft een eigen website. Meer weten? Klik hier

Diagnose Zorginnovatie

NVZ Invitational Conference

Op 4 februari 2015 organiseerde BeBright samen met de NVZ de jaarlijkse Invitational Conference in TivoliVredenburg – een congres op uitnodiging voor alle bestuursleden van de lid-ziekenhuizen en belangrijkste stakeholders. Lees meer

NVZ Invitational Conference