Willemijn Damstra

– anders is leuk –

Kinderen – loyaal – lezen – open – sociaal – glas is altijd halfvol – servicegericht – natuur –  verbinden – vrienden – katten – talen

Over mij

In mijn rol als officemanager geniet ik vooral van de contacten met collega’s en relaties. Met een drukke baan en de verantwoordelijkheid voor twee kinderen blijft het zoeken naar een goede balans. Ik probeer daarom fit te blijven door fitness, wandelen en fietsen. Daarnaast breng ik graag tijd door met vrienden.

Mijn kennis en ervaring

Na mijn studie communicatiewetenschap vervulde ik diverse (arbeidsmarkt) communicatierollen. Die kennis en ervaring, die ik vooral bij Rabobank opdeed, wil ik ook bij BeBright benutten, waarbij vooral mijn liefde voor en kennis van talen goed van pas komen. In de praktijk uit zich dat met name in het schrijven, corrigeren en redigeren van teksten, maar soms ook in het vertalen van een Engelse tekst.

Waar ik trots op ben

Mijn positieve instelling en wilskracht hebben me veel gebracht. Om werk en privé zoveel mogelijk in balans te houden, heb ik mijn ambities moeten bijstellen. Kijkend naar mijn kinderen heb ik daar echter geen moment spijt van gehad. Ik ben trots op mijn kinderen en op waar ik nu sta. Werken bij BeBright en dus een positieve bijdrage leveren aan de maatschappij, maken bovendien dat ik met plezier naar mijn werk ga en trots voel voor waar we met BeBright voor staan.

Contact: 030 – 888 7927

E-mail: office@bebright.eu