Arjo_website_kleur-bebright

Arjo Mans 

Over mij

Als enthousiaste sporter vind ik vitaal zijn belangrijk. Ik houd van een uitdaging, zoals het lopen van een halve marathon en deelnemen aanAlped’HuZes.Daarnaast ben ikwekelijksop het voetbalveld te vinden. Ook op mijn werk ga ik graageen uitdagingaan. Samen met opdrachtgevers werken aan complexe vraagstukken, doe ikdan ookhet liefst.  

Mijn kennis en ervaring 

Sinds 2015 ben ikwerkzaambij BeBright als adviseur. Ik help opdrachtgevers hun strategische koers te bepalen en te realiseren. De basis zijn data gedreven inzichten 
gecombineerd met een gedragen aanpak. Mijn enthousiasme voor (maatschappelijke) datavraagstukken komen tot uiting in mijn voortrekkersrol binnen BeBright Analytics. Mijn conceptueel denkvermogen, creativiteit en affiniteit met techniek zet ik ook graag in voor innovatievraagstukken. 
 

Ik ben trots op… 

Met veel plezier draag ik bij aande maatschappelijk vraagstukken. Samen met collega’s bouwen aan een vitaler Nederland! Trots ben ik op de impact die we nastreven en realiseren. BeBright Analytics is daarbij een onmisbare factor.  

Mijn uitgelichte projecten

 

SET regeling: maak werk van de stimuleringsregeling eHealth thuis

De focus op de kwaliteit van leven, de alsmaar stijgende kosten van de zorg en de nijpende situatie op de arbeidsmarkt maken eHealth toepassingen thuis tot een “no-brainer”. De SET-regeling wil de toepassing van eHealth in de thuissituatie stimuleren en opschalen,...