Arjo_website_kleur-bebright

Arjo Mans 

Over mij

Als enthousiaste sporter vind ik vitaal zijn belangrijk. Ik houd van een uitdaging, zoals het lopen van een halve marathon en deelnemen aan Alpe d’HuZes. Daarnaast ben ik wekelijks op het voetbalveld te vinden. Ook op mijn werk ga ik graag een uitdaging aan. Samen met opdrachtgevers werken aan complexe vraagstukken, doe ik dan ook het liefst.  

Mijn kennis en ervaring 

Sinds 2015 ben ik werkzaam bij BeBright als adviseur. Ik help opdrachtgevers hun strategische koers te bepalen en te realiseren. De basis zijn data gedreven inzichten gecombineerd met een gedragen aanpak. Mijn enthousiasme voor (maatschappelijke) datavraagstukken komen tot uiting in mijn voortrekkersrol binnen BeBright Analytics. Mijn conceptueel denkvermogen, creativiteit en affiniteit met techniek zet ik ook graag in voor innovatievraagstukken.

Ik ben trots op… 

Met veel plezier draag ik bij aan de maatschappelijk vraagstukken. Samen met collega’s bouwen aan een vitaler Nederland! Trots ben ik op de impact die we nastreven en realiseren. BeBright Analytics is daarbij een onmisbare factor.

Mijn uitgelichte projecten

 

Samen diabetes type 2 aanpakken: Programma 2diabeat van start

Samen diabetes type 2 aanpakken: Programma 2diabeat van start

In oktober 2019 is het landelijk programma 2diabeat gestart. Het programma komt voort uit het Nationaal Preventieakkoord en is gericht op het realiseren van een trendbreuk in de toename van diabetes type 2 in Nederland door de inzet van leefstijlinterventies. De...

Scriptieonderzoek: Succesfactoren voor uitkomstgerichte bekostiging

Scriptieonderzoek: Succesfactoren voor uitkomstgerichte bekostiging

Het toekomstbestendig inrichten van de curatieve zorg vraagt om ontvlechting naar acute, chronische, electieve en hoog complexe zorg. Deze ontvlechting biedt kansen om de zorg anders te organiseren en financieren. Saskia van Miert heeft tijdens haar stage bij BeBright...