+31(0)30 88 879 27 office@bebright.eu
BeBright is voor de derde achtereenvolgende keer gecertificeerd als Benefit Corporation, ook wel B Corp. Deze wereldwijd erkende status onderstreept onze inzet voor sociaal maatschappelijke vraagstukken en wordt toegekend aan bedrijven die zich onderscheiden op het gebied van milieu-impact, transparantie en governance.

Netwerk voor positieve verandering
De B Corp-status vereist dat bedrijven voldoen aan strenge sociaal-maatschappelijke criteria op het gebied van governance, werknemers, maatschappij, milieu en impactvolle bedrijfsmodellen. Dit stimuleert bedrijven om naast financieel te presteren, ook waarde te creëren op deze vijf gebieden.

Elke drie jaar bewijzen we opnieuw aan deze eisen te voldoen. Hierdoor behoort BeBright al sinds 2016 tot het snelgroeiende wereldwijde B-Corp-netwerk van 7.800 bedrijven verspreid over 90 landen.

Weerspiegeling van kernwaarden
De erkenning weerspiegelt de waarden en uitgangspunten van BeBright: in elke organisatie die we ondersteunen, zetten we strategie en innovatie in om maatschappelijke impact en positieve verandering te realiseren. Initiatieven zoals Ouder Worden 2040 en 2diabeat zijn voorbeelden van onze actieve bijdragen aan maatschappelijke thema’s. Daarnaast moedigen we elkaar aan om maatschappelijke initiatieven buiten het werk op te pakken.

Ook persoonlijke groei en vitaliteit staan bij ons hoog in het vaandel, wat blijkt uit initiatieven zoals vitaliteitschallenges, maandelijkse stoelmassages en een hooggewaardeerde coaching- en ontwikkelstructuur. 

“We’re proud to be a B Corp: a growing global movement of people using business as a force for good!”

Hoge scores
Uit onze scores blijkt dat we uitblinken in medewerkerstevredenheid, openheid in onze interne besluitvorming en de nadruk op sociaal-maatschappelijke impact van onze dienstverlening en bedrijfsvoering. Vorig jaar behoorde BeBright zelfs tot de top B Corps op het gebied van corporate governance.

Meer informatie over onze B Corp-score lees je hier. Wilt u weten hoe BeBright uw organisatie kan ondersteunen bij maatschappelijke opgaven zoals transformatie, digitalisering en arbeidsmarktuitdagingen? Neem contact op met Irene Mommers

Interessant artikel? Meld je dan hier aan en ontvang elke 2 maanden de BeBright nieuwsbrief.

Meer weten?

Neem vrijblijvend contact op! 

Philip J. Idenburg BeBright

Irene Mommers