+31(0)30 88 879 27 office@bebright.eu

Daniël mogendorff

Over mij

Als adviseur steek ik veel energie in het creëren van een toegevoegde waarde voor mijn klanten. Ik ben bedrijfskundige met een focus op innovatie en innovatiemanagement. Daarnaast houd ik van fietsen, fotograferen en geniet ik intens van lekker eten met mijn gezin met een heerlijk glas rode wijn, die ik zelf importeer uit Italië.

Mijn kennis en ervaring 

Inmiddels ben ik al jaren organisatieadviseur, sinds 2012 bij BeBright. In deze tijd heb ik verschillende opdrachtgevers mogen helpen bij het ontwikkelen van hun visie, ambitie en strategie en bij het creëren van voorwaarden voor innovatie (kennis, vaardigheden, methoden en technieken, proces en organisatie) en realiseren van tastbare resultaten. Ik houd mij vaak bezig met vraagstukken rondom samenwerking, wonen en zorg.

Ik ben trots op… 

Complexe materie op een visuele manier begrijpelijk maken. Ik maak graag gebruik van beelden. Beelden zeggen namelijk meer dan woorden. Elke dag leer ik weer iets nieuws en haal ik voldoening uit het stimuleren van opdrachtgevers om op een andere manier naar een vraagstuk te kijken.  Samen verwonderen, begrip vormen, creativiteit inzetten, komen tot tastbare oplossingen en deze realiseren. Daar word ik blij van.

Mijn uitgelichte projecten

 

Een frisse kijk op wonen en zorg

Een frisse kijk op wonen en zorg

Gemeenten, corporaties en zorg- en welzijnsorganisaties staan voor een forse opgave in wonen voor kwetsbare groepen. Er is een groeiende behoefte aan geschikte woningen voor uitstromers uit beschermd wonen, statushouders, oorlogsvluchtelingen, maar de grootste groep...