Daniël mogendorff

Over mij

Als adviseur steek ik veel energie in het creëren van een toegevoegde waarde voor mijn klanten. Ik ben bedrijfskundige met een focus op innovatie en innovatiemanagement. Daarnaast houd ik van fietsen,  fotograferen en geniet ik intens van lekker eten met mijn gezin met een heerlijk glas rode Italiaanse wijn.  

Mijn kennis en ervaring 

Inmiddels ben ik meer dan 15 jaar organisatieadviseur, waarvan bijna 10 jaar bij  BeBright. In deze tijd heb ik verschillende opdrachtgevers geholpen bij het ontwikkelen van hun visie,  ambitie en strategie en bij het creëren van voorwaarden voor innovatie (kennis, vaardigheden, methoden en technieken, proces en organisatie)  en  realiseren van tastbare resultaten.  

Ik ben trots op… 

Complexe materie terugbrengen tot iets begrijpelijk, ondersteund door visualisaties. Ik maak graag gebruik van beelden; beelden zeggen namelijk meer dan woorden. Elke dag leer ik weer iets nieuws en haal ik voldoening uit het stimuleren van opdrachtgevers om op een andere manier  naar  een vraagstuk te kijken.  Samen verwonderen, begrip vormen, creativiteit inzetten, komen tot tastbare oplossingen en deze realiseren. Daar word ik blij van.

Mijn uitgelichte projecten

 

Congres Wonen en Zorg 18 september 2023. Schrijf je nu in!

Congres Wonen en Zorg 18 september 2023. Schrijf je nu in!

Wonen en zorg; hoe kunnen we - ondanks wetten en praktische bezwaren - projecten realiseren? Dat en meer op het congres Wonen en Zorg op 18 september 2023! De ambities zijn hoog. De opgave is groot. Van jou als bestuurder, beleidsmaker, ontwikkelaar wordt visie...

BeBright wielerteam verlegt grenzen op de Granfondo Stelvio

BeBright wielerteam verlegt grenzen op de Granfondo Stelvio

Een gezondere samenleving begint bij onszelf! Onder dat motto reisde een deel van ons team begin juni naar de Italiaanse Alpen om de onder renners befaamde Granfondo Stelvio te fietsen. Het werd een sportieve wieleruitdaging die ons zowel fysiek als mentaal op de...