Arjo_website_kleur-bebright

Hidde van den Akker

Over mij

Met een flinke dosis nieuwsgierigheid help ik klanten graag om tot de kern van hun vraag te komen. Ik maak complexe vragenstukken concreet en bedenk creatieve oplossingen. Dit met uiteindelijk een gezamenlijk doel: de zorg in Nederland verbeteren. Daarnaast ben ik een jonge vader, nuchtere Fries en liefhebber van een goede Indonesische rijsttafel. Ik lees graag non-fictie en houd van een goed gesprek.

Mijn kennis en ervaring 

Ik ondersteun onze opdrachtgevers graag bij het realiseren van concrete zorginnovatie door middel van goede analyses en gedegen business cases, in een proces waarbij co-creatie en creativiteit belangrijke elementen zijn. Ik bouw daarbij voort op mijn brede ervaring met de ontwikkeling van medische technologieën, variërend van nieuwe hartkleppen tot e-health toepassingen.

Ik ben trots op… 

Erg enthousiast word ik van 2Diabeat, een landelijk programma voortvloeiend uit het Nationale Preventie akkoord waar we met een brede coalitie de handen ineen slaan om de opmars van diabetes type 2 te stoppen. Trots ben ik op mijn zoontje én op mijn recente sportprestaties: ik liep de marathon van New York en Berlijn en volbracht afgelopen zomer een halve Ironman in Zell am See.