+31(0)30 88 879 27 office@bebright.eu
Irene_kleur_Bebright

Irene mommers

+31(0)6 53461444 
irene.mommers@bebright.eu

Over mij

Een vitaal Nederland met vitale burgers en organisaties. Gezonde en duurzame voeding voor iedereen en overal. Daar zet ik me met liefde en plezier dagelijks voor in. Op mijn werk, in mijn stad Utrecht en thuis met mijn drie tieners.  Een vol leven, waarin ik ook veel tennis, graag kook voor vrienden en de wereld bereis.  

Mijn kennis en ervaring 

In mijn advieswerk houd ik mij het liefst bezig met visie, strategie, complexe en maatschappelijke vraagstukken en vernieuwing. Met veel voldoening heb ik de afgelopen 25 jaar voor mooie organisaties in allerlei sectoren gewerkt. Nu richt ik mij vooral op spelers rond de thema’s ‘voeding en gezondheid’, ‘preventie met innovatie’ en ‘regionale voedselsystemen’.  

Ik ben trots op… 

De samenwerking tussen honderden bedrijven, gemeentes en onderwijsinstellingen in het programma Diagnose Voeding & Gezondheid maakt mij blij. Bijzonder hoe we samen innovatieve oplossingen kunnen opschalen en versnellen. Maatschappelijke en commerciële impact gaan daarbij hand in hand. En ik ben trots op ons bijzondere bureau, het inspirerende werk dat we doen en mijn gedreven collega’s! 

Mijn uitgelichte projecten

 

Focus op eigen kracht van de mens in het sociaal domein

Focus op eigen kracht van de mens in het sociaal domein

De transformatie naar een zorg- en ondersteuningssysteem waar de focus ligt op eigen kracht, vraagt om versnelling. Vaak staan nog de kwetsbaarheid en beperkingen centraal en zijn we afhankelijk van overheid en instituties. Gelukkig zien we een verschuiving en krijgen...

BeBright opnieuw gecertificeerd als B Corp

BeBright opnieuw gecertificeerd als B Corp

BeBright is voor de derde achtereenvolgende keer gecertificeerd als Benefit Corporation, ook wel B Corp. Deze wereldwijd erkende status onderstreept onze inzet voor sociaal maatschappelijke vraagstukken en wordt toegekend aan bedrijven die zich onderscheiden op het...