+31(0)30 88 879 27 office@bebright.eu
Kim Geurts

 

kim Geurts

 

+31(0)6 43 10 43 55
kim.geurts@bebright.eu

Over mij

Met een vriendelijke glimlach en een zachte en rustige uitstraling ben ik altijd toegankelijk voor een vraag of praatje. Met mijn positieve energie zie ik graag het goede van dingen in. Uiteindelijk komt alles op zijn pootjes terecht. Al is het een tegenvaller, een 180 graden draaiing in een project, of gewoon een slechte dag. Dat is ook mijn Limburgse nuchterheid misschien.

Mijn kennis en ervaring 

Van kleins af aan heb ik al een brede nieuwsgierigheid naar de wereld. Hoe zit iets in elkaar? En vooral: hoe kan het beter? Ik wil iets kunnen toevoegen en bijdragen aan de maatschappij. Vandaar ook mijn keuze voor Biomedical Sciences aan de Radboud Universiteit. Naast een bulk medische kennis en het evalueren van bestaande en nieuwe zorginnovaties, heb ik hier ook veel ervaring in analytisch denken opgedaan. Die kennis en ervaring wil ik graag bij BeBright in de praktijk brengen door wetenschap, technologie en maatschappij te combineren. 

Ik ben trots op… 

Mijn fijne familie en vrienden om mij heen. Daarnaast ben ik net als mijn collega’s enorm trots dat we met BeBright kunnen bijdragen aan een gezondere, innovatievere, slimmere, betere maatschappij.

 

Mijn uitgelichte projecten

Positieve Gezondheid in de praktijk: lessen van Zorggroep De Laren

Positieve Gezondheid in de praktijk: lessen van Zorggroep De Laren

Bewoners breien wekelijks samen dekens die het Rode Kruis uitdeelt aan Utrechtse gezinnen die wel wat warmte kunnen gebruiken. Een mooi voorbeeld van Positieve Gezondheid bij Zorggroep De Laren in de praktijk, dat niet alleen anderen helpt, maar ook het welzijn van de...

Een frisse kijk op wonen en zorg

Een frisse kijk op wonen en zorg

Gemeenten, corporaties en zorg- en welzijnsorganisaties staan voor een forse opgave in wonen voor kwetsbare groepen. Er is een groeiende behoefte aan geschikte woningen voor uitstromers uit beschermd wonen, statushouders, oorlogsvluchtelingen, maar de grootste groep...