+31(0)30 88 879 27 office@bebright.eu
Loïs Lutterman BeBright

Lois Lutterman

Over mij

Ik ben een enthousiaste doener, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen. Mijn positieve energie en oplossingsgerichte denkwijze stellen me in staat om complexe vraagstukken te analyseren. Bovendien ben ik een harde werker met een open houding die weet van aanpakken. Ik werk graag samen en ben altijd in voor een gezellig praatje. Mijn ultieme ontspanning vind ik door een balletje te slaan op het hockeyveld of gewoon lekker uit te waaien op het strand.

Mijn kennis en ervaring 

Tijdens mijn studie Voeding en Gezondheid in Wageningen heb ik veel geleerd rondom de gezondheid van de mens, zowel vanuit een biomedisch perspectief als in sociale contexten. Na mijn studie wilde ik graag een bijdragen leveren aan de uitdagingen waarmee de zorgsector te maken heeft. Bij BeBright kan ik wetenschappelijke kennis verbinden met de praktijk, om zo complexe vraagstukken vanuit diverse perspectieven te benaderen. Door te focussen op het grotere geheel, gebruik te maken van mijn creativiteit, te convergeren en divergeren wanneer nodig, draag ik mijn steentje bij aan een gezonder en innovatiever Nederland.

Ik ben trots op… 

…dat ik deel mag uitmaken van zo’n leuk team en gezamenlijk met mijn collega’s kan werken aan deze maatschappelijke uitdagende vraagstukken. En natuurlijk ben ik ook trots op mijn vrienden en familie.

 

Mijn uitgelichte projecten

 

Preventiestrategie onmisbaar voor ziekenhuizen

Preventiestrategie onmisbaar voor ziekenhuizen

Dertien deelnemers uit verschillende ziekenhuizen komen in de eerste helft van dit jaar vijf keer bijeen voor de Leergang Preventiestrategieën in Ziekenhuizen. De leergang wordt georganiseerd door BeBright. Toonaangevende sprekers binnen het zorg- en...

Nieuwe lunchcultuur: kaart voor lunchconcepten gelanceerd

Nieuwe lunchcultuur: kaart voor lunchconcepten gelanceerd

De toekomst van onze kinderen begint op school, en een goede lunch is daarbij essentieel. Onderzoek heeft aangetoond dat een gezonde lunch niet alleen de fysieke gezondheid van kinderen bevordert, maar ook hun schoolprestaties verbetert. Het bevordert een gezonde...