Arjo_website_kleur-bebright

 

Marjolein Geurts

Over mij

Ik ben een avonturier. Een onbekende omgeving instappen en deze mezelf eigen maken geeft mij energie. Deze nieuwsgierigheid in combinatie met mijn analytisch vermogen helpen mij de juiste vragen te stellen en dat wat niet gezegd wordt boven water te krijgen. In mijn vrije tijd verleg ik mijn grenzen met yoga, laat ik los tijdens het hardlopen en geniet ik van lekker eten en drinken met vrienden.

Mijn kennis en ervaring 

De relatie tussen voeding en gezondheid, daar draaide het tijdens mijn studie om. Ik leerde door een epidemiologische bril naar de wereld te kijken. Met de ervaring die ik opdeed als wetenschapper, docent, strategisch adviseur en programmamanager in de (semi-)publieke sector kwamen daar andere perspectieven bij. Dit alles helpt mij om situaties te begrijpen en mensen te helpen.

Ik ben trots op… 

De uitdagingen in de sociale sector en de gezondheidszorg zijn enorm. Gelukkig zijn er kansen voor vernieuwing en verbetering. BeBright helpt deze kansen tot wasdom te brengen en toekomstbestendige voorzieningen te creëren. Daar ben ik trots op!

Mijn uitgelichte projecten

Samen met zorgvernieuwers werken aan de digitale zorgtransformatie

Samen met zorgvernieuwers werken aan de digitale zorgtransformatie

De coronacrisis heeft de digitalisering van de zorg in een versnelling gebracht. Doorzetten van deze digitale zorgtransformatie is noodzakelijk om de zorg na de pandemie toekomstbestendig te houden. Die beweging stond centraal tijdens de openingsmanifestatie van...

Zes sleutels voor succesvolle zorgvernieuwing

Zes sleutels voor succesvolle zorgvernieuwing

BeBright geeft met Zorg Enablers ieder jaar een overzicht van de belangrijkste technologische ontwikkelingen die volop kansen bieden om de zorg te verbeteren. Maar hoe kan technologie bijdragen aan de hoognodige transformatie van de zorg? Gebaseerd op de leerlessen...