Arjo_website_kleur-bebright

 

Marjolein Geurts

Over mij

Ik ben een avonturier. Een onbekende omgeving instappen en deze mezelf eigen maken geeft mij energie. Deze nieuwsgierigheid in combinatie met mijn analytisch vermogen helpen mij de juiste vragen te stellen en dat wat niet gezegd wordt boven water te krijgen. In mijn vrije tijd verleg ik mijn grenzen met yoga, laat ik los tijdens het hardlopen en geniet ik van lekker eten en drinken met vrienden.

Mijn kennis en ervaring 

De relatie tussen voeding en gezondheid, daar draaide het tijdens mijn studie om. Ik leerde door een epidemiologische bril naar de wereld te kijken. Met de ervaring die ik opdeed als wetenschapper, docent, strategisch adviseur en programmamanager in de (semi-)publieke sector kwamen daar andere perspectieven bij. Dit alles helpt mij om situaties te begrijpen en mensen te helpen.

Ik ben trots op… 

De uitdagingen in de sociale sector en de gezondheidszorg zijn enorm. Gelukkig zijn er kansen voor vernieuwing en verbetering. BeBright helpt deze kansen tot wasdom te brengen en toekomstbestendige voorzieningen te creëren. Daar ben ik trots op!

Mijn uitgelichte projecten

Implementatie Positieve Gezondheid voor passende zorg bij kwadrantgroep

Implementatie Positieve Gezondheid voor passende zorg bij kwadrantgroep

Met hun programma 'Route2025' is KwadrantGroep goed op weg met Positieve Gezondheid. Tijdens inspiratiesessies schreven (wijk)verpleegkundigen op steentjes hoe zij willen bijdragen aan de implementatie van Positieve Gezondheid. Hoe implementeer je Positieve Gezondheid...

Innovatie in de ouderenzorg: Careyn brengt zorg thuis (VPT)

Innovatie in de ouderenzorg: Careyn brengt zorg thuis (VPT)

Innovatie in de ouderenzorg: Careyn brengt zorg thuisDe transformatie van de gezondheidszorg stelt zorgorganisaties voor innovatieve uitdagingen. Een voorbeeld is het Volledig Pakket Thuis, een zorgconcept dat ouderen in staat stelt langer zelfstandig thuis te blijven...