Sjoerd_Bebright

Sjoerd Emonts

+31(0)6 42161622
sjoerd.emonts@bebright.eu

Over mij

‘TEAM: Together everybody achieves more’. En dat het liefst met een goede portie humor en een mooie uitdaging! In mijn vrije tijd ben ik dan ook het liefste op pad met vrienden en familie voor gezelligheid of een nieuwe sportieve uitdaging. Ook op mijn werk ga ik graag een uitdaging aan om net iets extra’s te brengen. Ik gebruik graag mijn gedrevenheid, enthousiasme en frisse blik in de vertaling van ingewikkelde (digitale) vraagstukken naar begrijpelijke en tastbare oplossingen. Inhoud, structuur en kwaliteit staan daarbij voorop en geen kant zal onbelicht blijven. 

Mijn kennis en ervaring 

Met een achtergrond in de biomedische wetenschappen en gezondheidszorgmanagement, ken ik inmiddels een brede blik op de gezondheidszorg. En als co-auteur van Zorg Enablers volg ik de technologische ontwikkelingen in de gezondheidszorg op de voet. Mijn werkwijze is resultaatgericht met oog voor de zachte kant van verandering. Uit een berg informatie creëer ik snel over- en inzicht en ondersteun daarmee opdrachtgevers om hun (digitale) visie en strategische koers te bepalen en hun innovatieagenda vorm te geven. Door mijn brede focus op innovatie en zorgvernieuwing ben ik onder meer ook actief als innovatiecoach, gastdocent en spreker ‘Digitalisering in de zorg’ voor zorgbestuurders, innovatiemanagers en zorgprofessionals, en begeleid ik diverse scale-ups binnen het acceleratorprogramma Diagnose Voeding & Gezondheid.

Ik ben trots op… 

Ik word enthousiast van de positieve impact die wij bereiken samen met ons team en onze opdrachtgevers. Trots ben ik onder meer op onze publicatie Zorg Enablers, waarmee we al meerdere jaren structuur aanbrengen in de wondere en exponentieel groeiende wereld van technologische innovaties in de zorg. Zo blijft mijn interesse en motivatie continue groeien om (zorg)organisaties te helpen om koers te bepalen zodat zij mee kunnen bewegen in een steeds veranderende en digitalere wereld.

Mijn uitgelichte projecten