BeLight_Bebright

De Visiom BeBright Academy helpt organisaties in zorg en het sociaal domein te groeien. Leiderschap en ontwikkeling van medewerkers zijn hierbij essentieel. Daarom hebben wij onze kennis en ervaring gebundeld in masterclasses, trainingen, coaching en opleidingen om zo naast advisering ook transformatie, groei en verandering binnen organisaties te faciliteren.

Wij willen niet opleiden in de klassieke zin omdat kennis en inzicht alleen niet garandeert dat het resulteert in de aantoonbare verandering en de innovatie van de organisatie. Alleen door theorie en praktijk te verbinden kunnen we nieuwe inzichten vertalen naar de eigen organisatie en concrete verandering. Onze inspirerende docenten verrassen je, even als onze state-of-the-art visie op jouw sector met verfrissende werkvormen, gedegen en praktijkgerichte kennis en ervaringen.

Samen maken we iedere opleiding en masterclass passend voor jouw organisatie en doelstellingen.

Ben jij ook gedreven om het verschil te maken in het sociaal domein en/of de zorg? Maar blijkt het in de praktijk toch lastig om visie en strategie te verbinden met leiderschap en gedragsverandering? Wij helpen graag met het verhelderen van en aansluiten bij wat nodig is. Neem contact op met Meijke van Herwijnen 06 – 51 74 56 00 of meijke@visiom.nl.

Meer informatie vind je op www.visiom.nl.

Meer weten?

Neem contact op! 

Philip J. Idenburg BeBright

Meijke van Herweijnen

+31(0)6 51745600
meijke@visiom.nl